Kaart

Huis Ten Halve 1-0201

1850 Groot-molenveld Appartement Verhuurd
175 m² wonen
€1.300

Ontdek dit recent opgefriste duplex appartement, ideaal gelegen dichtbij toegangswegen, diverse winkels en openbaar vervoer. Dit woonpand bevindt zich op de tweede verdieping, maar maak je geen zorgen: er is een lift aanwezig naast de trap voor gemakkelijke toegang.

Bij binnenkomst in het appartement wordt je verwelkomd door een ruime inkomhal van 7 vierkante meter, perfect voor een vestiaire. Daarnaast beschikt het over een apart toilet van 2 vierkante meter en een handige berging/wasplaats van 3 vierkante meter.

Het hart van dit huis wordt gevormd door de royale en lichte woonkamer van 37 vierkante meter. Deze ruimte loopt naadloos over in een aantrekkelijk terras met uitzicht over de velden, ideaal om te genieten van rustige avonden. De open keuken van 9 vierkante meter, uitgerust met essentiële apparaten zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en een spoelbak, maakt dit tot een comfortabele leefruimte.

Een trap brengt je naar de volgende verdieping, waar drie slaapkamers van respectievelijk 14 en twee keer 10 vierkante meter zich bevinden. Deze verdieping beschikt verder over twee badkamers van elk 5 vierkante meter - één voorzien van een ligbad en dubbele wastafel, de ander met een douche en wastafel. Ook is hier nog een apart toilet van 3 vierkante meter en een charmant terras dat aansluit op één van de slaapkamers.

De woning is ook voorzien van een ruime ondergrondse garage. De maandelijkse provisie bedraagt 100 euro, inclusief de gemeenschappelijke elektriciteit, water, onderhoud van het gebouw, lift en syndicus kosten.
En het beste nieuws? Dit appartement is per direct beschikbaar!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Huis Ten Halve 1-0201 - 1850 Groot-molenveld - Dit recent duplex appartement werd volledig opgefrist is gelegen nabij invalswegen, allerlei winkels en openbaar vervoer.
Het appartement ligt op de 2de verdieping en is bereikbaar via de lift of met de trap.
Indeling: inkomhal 7m² met plaats voor een vestiaire en een afzonderlijk toilet 2m², berging/ wasplaats 3m², ruime en lichtrijke woonkamer 37m² en aansluitend terras met zicht over de velden, open keuken 9 m² uitgerust met een koelkast met vriesvak, een dampkap, een vaatwasser, een oven, een keramische kookplaat en een spoelbak.
Met de trap begeven we ons naar de verdieping waar zich 3 slaapkamers 14m², 10m² en 10m² en 2 badkamers bevinden van elk 5m². De ene badkamer is voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel, de andere badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Verder kan je op deze verdieping ook een apart toilet 3m² terugvinden en een leuk terras aansluitend aan een van de slaapkamers.
Het appartement beschikt tevens over een ruime ondergrondse garage.
Provisie: 100 euro/ maand voor de gemeenschappelijke elektriciteit, gemeenschappelijk water, onderhoud gebouw, lift en syndicus.
Onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.300
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
-IZRNSZX5FLW
EPC Waarde
114 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230214-0002810062-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€1.300 / ERA Immo Toye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com