Home Te Huur Appartement 9220 Hamme
Sint-Martensommegangstraat 21-02
Kaart

Sint-Martensommegangstraat 21-02

9220 Hamme Appartement Te Huur
88 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een klaar-om-te-bewonen, licht en helder appartement met twee slaapkamers te huur in Moerzeke? Ontdek dan dit gelijkvloerse appartement in Residentie Ommegang, prachtig gelegen net buiten het centrum van Moerzeke. U geniet er van een vlotte verbinding naar alle belangrijke invalswegen, evenals van ruime gratis parkeergelegenheid.

Dit appartement beschikt over een uitstekende EPC-score van 178 kWh/m2, waardoor u verzekerd bent van een laag energieverbruik. De indeling omvat een gemeenschappelijke entree met trap, van waaruit u het appartement betreedt via een ruime hal met voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld een schoenenkast of garderobe.

Daarnaast biedt het appartement een lichte en ruime woonkamer met een open keuken. Via de woonkamer heeft u toegang tot een mooie tuin met terras - perfect voor ontspanning. Een handige wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger biedt ook extra opslagruimte. Het appartement beschikt verder over twee royale slaapkamers en een badkamer met een ligbad met douche, toilet en een dubbele wastafel.

Het appartement is per direct beschikbaar en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Als u meer informatie wenst of graag een bezichtiging wilt inplannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op ons kantoornummer: 052/463803.

* * *

Sint-Martensommegangstraat 21-02 - 9220 Hamme - Omschrijving Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en tuin met terras te huur in Moerzeke. Bent u op zoek naar een instapklaar en lichtrijk appartement met twee slaapkamers om te huren in Moerzeke? Lees dan snel en zeker even verder.

Dit appartement bevindt zich in 'Residentie Ommegang' net buiten het centrum van Moerzeke, met een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt voor het parkeren van uw wagen. Noteer tevens de goede EPC-score van 178 kWh/m2 wat een laag energieverbruik zal garanderen.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal, je komt het appartement binnen langs de inkomhal die beschikt over voldoende bergruimte voor het plaatsen van een schoenenkast of vestiaire. Tevens bereik je de ruime en lichtrijke woonkamer die voorzien is van een open keuken. Vanuit de woonkamer kan je ook de aangename tuin met terras bereiken. Daarnaast is er een wasplaats voorzien voor de aansluitingen van een wasmachine en een droogkast. Deze wasplaats voorziet tevens in voldoende extra bergruimte. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een dubbele wastafel in een meubel.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar. Geen gemeenschappelijke kosten!

Wenst u meer informatie of graag een bezoek? Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
BL7NM2XO25O5
Makelaar Code
Sint-Martensommegangstraat 21/
EPC Waarde
178 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20170614-0001969860-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com