Home Te Huur Appartement 9220 Hamme
Slangstraat 43-B
Kaart

Slangstraat 43-B

9220 Hamme Appartement Te Huur
78 m² wonen
78 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit charmante appartement met twee slaapkamers, twee terrassen en een garage is beschikbaar voor verhuur in Hamme. Gelegen op loopafstand van het centrum van Hamme, dichtbij winkels en scholen, is dit de ideale plek voor wie houdt van gemak en bereikbaarheid.

Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd in een ruime woonkamer die aansluit op een praktische keuken. Daarnaast is er een handige berging met boiler aanwezig. Het appartement beschikt ook over een voorterras waar u kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon en een achterterras om heerlijk te ontspannen na een lange dag.

De twee comfortabele slaapkamers bieden voldoende ruimte en de badkamer is voorzien van een douche. De huurprijs is inclusief een garagebox aan de achterkant van het gebouw, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Het beste van alles? Dit prachtige appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024, en er zijn geen bijkomende gemeenschappelijke kosten. U bent dus vrij om optimaal te genieten van uw nieuwe thuis zonder verborgen verrassingen.

Als dit klinkt als uw ideale nieuwe thuis, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een bezichtiging. U kunt ons bereiken via de website of door te bellen naar het nummer 052/46.38.03. We kijken ernaar uit u rond te leiden in dit prachtige appartement in Hamme.

* * *

Slangstraat 43-B - 9220 Hamme - Omschrijving Appartement met 2 slpks, 2 terrassen en garage te huur in Hamme Dit leuke appartement situeert zich op een wandelafstand van het centrum van Hamme, winkels en scholen. Indeling: Inkom, woonkamer, keuken, terras vooraan, berging met boiler, 2 slaapkamers, terras achteraan & badkamer met douche. De garagebox bevindt zich achteraan en zit mee in de huurprijs.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024.
Er zijn geen gemeenschappelijke kosten!!!!!

Wenst u graag een bezoek te brengen aan dit leuke appartement? Neem dan zeker contact op via de website of op het nummer 052/46.38.03.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
78 m2
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
7HM0ZIMDWBOW
Makelaar Code
Slangstraat 43B, Hamme
EPC Waarde
274 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20160229_0001839632_1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com