Home Te Huur Appartement 9220 Hamme
Marktplein 21-22
Kaart

Marktplein 21-22

9220 Hamme Appartement Te Huur
85 m² wonen

Op zoek naar een prachtig afgewerkt nieuwbouwappartement in het levendige hart van Hamme? In de bruisende Nieuwe Markt hebben we precies wat u zoekt.

Bij de entree van dit appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar de lichtovergoten en uitgestrekte leefruimte. Hier grenst een open keuken aan, perfect voor de moderne kok. Dankzij het grote schuifraam heeft u direct toegang tot het overdekte terras, voorzien van een aparte afsluitbare buitenberging.

Het appartement is ook uitgerust met een extra ruime berging, waardoor u nooit gebrek aan opslagruimte zult hebben. De badkamer straalt moderniteit uit met zijn inloopdouche. Twee comfortabele slaapkamers maken dit appartement compleet.

Een beveiligde ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging behoren ook tot dit appartement, met een extra kost van slechts 50 euro. Daarnaast bedragen de gemeenschappelijke kosten 50 euro.

Dit nieuwbouwappartement in de Nieuwe Markt van Hamme biedt meer dan alleen een trendy en comfortabele plek om te wonen. Met tal van voorzieningen en extraatjes zorgt het voor een aangename, zorgeloze woonervaring die u zeker niet wilt missen.

* * *

Marktplein 21-22 - 9220 Hamme - Dit prachtige nieuwbouwappartement gelegen op de levendige Nieuwe Markt van Hamme is tot in de puntjes afgewerkt.

Bij het betreden van het appartement komt u binnen in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke & ruime leefruimte met aansluitend de open keuken. Het grote schuifraam biedt directe toegang tot het overdekte terras met aparte afsluitbare buitenberging.

Daarnaast beschikt dit appartement over een ruime berging, waardoor je voldoende opbergruimte hebt voor al je spullen. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche.
Verder bevinden er zich nog twee slaapkamers

Bij dit appartement hoort ook een ondergrondse staanplaats en kelderberging, waarvoor een bijkomende kost van 50 euro wordt gerekend. Daarnaast zijn er ook gemeenschappelijke kosten van 50 euro.

Kortom, dit nieuwbouwappartement op de Nieuwe Markt van Hamme biedt niet alleen een moderne en comfortabele woonplek, maar ook de nodige voorzieningen en extra's voor een aangename leefomgeving.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
4PQLKLSYNY3O
Makelaar Code
5911489
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€1.050 / Bell Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com