Home Verhuurd Appartement 9220 Hamme
Durmestraat 3-11
Kaart

Durmestraat 3-11

9220 Hamme Appartement Verhuurd
64 m² wonen
1 slaapkamers
€740

Ontdek dit knusse, gerenoveerde appartement op de eerste verdieping, ideaal voor twee. De vloerverwarming en uitstekende staat van onderhoud maken dit appartement uiterst comfortabel, dankzij een grondige renovatie in 2017.

De leefruimte baadt in het licht en geniet van een open keukenconcept, inclusief keukeneiland dat plaats biedt aan twee barkrukjes. De keuken is uitgerust met alle benodigde toestellen: een keramisch kookvuur, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en diepvriezer.

Aan opbergruimte geen gebrek, dankzij de handige kleine berging die ook dienst kan doen als wasruimte. Daarnaast is er een apart toilet en een ruime slaapkamer met groot schuifraam, dat een prachtig uitzicht biedt op het zuidwestelijk georiënteerde terras.

In de badkamer vind je een moderne inloopdouche en een enkele wastafel met spiegel en kastruimte. Dit gezellige appartement is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, wat het de perfecte stek maakt voor stadsbewoners.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via 052/50 50 00. We kijken ernaar uit jou dit appartement te laten ontdekken!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Durmestraat 3-11 - 9220 Hamme - Knus appartement met 1 slaapkamer
Dit gezellige appartement (1ste verdieping) met vloerverwarming werd in 2017 gerenoveerd en is dus in uitstekende staat. Er is een ruime & lichte leefruimte met open keuken en eiland met 2 barkrukjes. Alle toestellen zijn aanwezig: keramisch kookvuur, dampkap, oven, vaatwas, koelkast en diepvriesvak. Verder is er een kleine berging/wasruimte, apart toilet en ruime slaapkamer met groot (schuif)raam, dat uitkijkt op het zuidwest gelegen terras. De badkamer heeft een inloopdouche en een enkele wastafel met spiegel + kastruimte.
Ben je op zoek naar een appartement voor 2 personen, op wandelafstand van het centrum? Contacteer ons dan op 052/50 50 00
Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 740
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
64 m2
Referentie
IHH5M5RF89K0
Makelaar Code
1317578
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€740 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com