Kaart

Brouwersstraat 4-3

3930 Hamont-Achel Appartement Verhuurd
125 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit ruime appartement in het bruisende centrum van Hamont op de tweede verdieping. Hier bevind je je op een steenworp afstand van winkels, horeca en scholen. Een comfortabele woonervaring is gegarandeerd dankzij voorzieningen zoals een lift in het gebouw. Je kunt rekenen op aangename binnen temperaturen, want de verwarming draait op aardgas.

Het appartement zelf is een oase van rust en ruimte, met een uitnodigende inkomhal die leidt naar twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche voor je dagelijkse rituelen, terwijl het aparte toilet extra privacy biedt. Een handige berging zorgt voor voldoende opbergruimte en een keurige keuken nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Eindig je dag in stijl te midden van de gezellige woonkamer.

Fietsliefhebbers worden niet vergeten er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling onder het gebouw te vinden. De huurprijs is inclusief gemeenschappelijke kosten, wat dit appartement tot een zorgeloze woonkeuze maakt. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@vastgoedfransen.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brouwersstraat 4-3 - 3930 Hamont-Achel - Omschrijving ! Een ruim appartement op de 2 de verdieping in het centrum van Hamont nabij winkels, horeca en scholen. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Verwarming op aardgas. Het appartement bestaat uit een inkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet, een berging, een keuken, en een woonkamer. Gemeenschappelijke fietsenstalling onder het gebouw. Huurprijs inclusief gemeenschappelijke kosten. Voor meer info contacteer ons info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1953
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
YKQLLZ-KGLPH
Makelaar Code
6708971
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220325-0002571249-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com