Kaart

4280 Hannut Appartement Verhuurd
55 m² wonen
57 m² perceel
1 slaapkamers
€670

Dit gezellige appartement, vlakbij het bruisende centrum van Hannut, zal je zeker bekoren. Je geniet er van een lichtovergoten woonruimte van 29m², die naadloos overgaat in de open keuken. Ook een comfortabele slaapkamer, een praktische dressing, een moderne doucheruimte en een apart toilet zijn aanwezig. Tot slot beschikt dit appartement ook over een balkon en een kelder.

Op technisch vlak is alles tiptop in orde: dubbele PVC-ramen, een gasverwarming en bi-uur elektriciteit. De meters voor water, gas en elektriciteit zijn individueel. Bovendien bedragen de kosten slechts 80 euro. Deze omvatten het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift en de algemene elektriciteit.

Met een energieprestatiecertificaat van klasse B en een energieverbruik van 88kwh/m² per jaar (6.067kwh/jaar), is dit appartement zeer energie-efficiënt. De code van het energieprestatiecertificaat is 20170419507285.

Als je op zoek bent naar andere exclusieve vastgoedkansen, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij je aankoop- of investeringszoektocht en ook bij de verkoop van je huidige eigendom. We bieden zelfs gratis en vrijblijvende schattingen aan.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Appartement cosy, situé à deux pas de l'hyper centre de Hannut, il se compose d'un lumineux salon de 29m² avec une cuisine ouverte sur ce dernier, une chambre, un dressing, une salle de douche et un WC. Sans oublier le balcon et la cave.
Niveau technique: DV PVC partout, chauffage gaz, électricité bi-horaire, compteurs eau/gaz/électricité individuels.
Charges 80 euros comprenant: Entretient des communs/ ascenseur/ électricité communs.

PEB: B - 88kwh/m² - 6.067kwh/an - code 20170419507285

***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT *****

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 670
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
57 m2
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
3PZPX63PYXK1
Makelaar Code
64002
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€670 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com