Home Te Huur Appartement 8530 Harelbeke
Overleiestraat 12-2-2-2
Kaart

Overleiestraat 12-2-2-2

8530 Harelbeke Appartement Te Huur
86 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Vanaf 1 juli 2024 is dit nieuwe, prachtig ontworpen appartement met twee kamers beschikbaar. Dit appartement, genaamd 2.2.2, biedt je een overvloed aan ruimte en licht dankzij de halfopen keuken (zie 3D foto) en gezellige leef- en zitruimte. Het heeft een ruime inkom, praktische berging en een toilet voorzien van een wastafel. Verwen jezelf met de luxe van een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Bovendien beschikt het appartement over een prachtig inpandig terras om volop te genieten van zonnige dagen.

Dit appartement is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer energiezuinig, met een E-peil dat onder de 20 ligt, mede dankzij de vier zonnepanelen die bij elk appartement horen. Het appartement komt volledig geschilderd, met gordijnrails en verlichtingsarmaturen, en dus klaar om te betrekken.

De bewoners hebben toegang tot een privé afgesloten garagebox, het nummer 2, en een gedeelde fietsen- en afvalberging op de -1 verdieping. Het appartement is uitgerust met een Cplus evo 3 ventilatiesysteem van Renson, wat garant staat voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis.

Het maandelijkse huurbedrag bedraagt 890 euro en dit is inclusief de syndicuskosten van 60 euro. Mis deze kans niet om in een gloednieuw, comfortabel en duurzaam appartement te wonen in het hart van de stad.

* * *

Overleiestraat 12-2-2-2 - 8530 Harelbeke - Nieuwbouwappartement met 2 kamers, mooi terras, binnentuin en een garage Dit appartement (nr 2.2.2) is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 en heeft de volgende indeling:
een ruime inkom, een berging, toilet met wastafel, een badkamer met een inloopdouche en een wastafel, toilet met een lavabo, een lichtrijke halfopen keuken (zie 3D foto), leef en zitruimte en een prachtig inpandig terras. Het nieuwe appartement zal ook geschilderd zijn en zal voorzien zijn van gordijnrails en verlichtingsarmaturen.
Het E-peil zal onder de 20 zijn doordat er o.a. ook 4 zonnepanelen zijn per appartement. Het ventilatiesysteem is Cplus evo 3 van renson.
Er is een privé afgesloten garagebox (garage 2 ) waarvoor er 40 euro per maand wordt gevraagd, een openbare fietsen-en afval berging op -1 en een provisie voor de syndic kost van 60 euro per maand. Dit komt op een totaal van 890 euro per maand!
Neem vrijblijvend contact op met maggie@vastgoednorman.be of 0479402404!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
3AKVKE5SMT1P
Makelaar Code
TH/1579
EPC Waarde
20 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com