Home Te Huur Appartement 8530 Harelbeke
Twee-Bruggenstraat 17-0202
Kaart

Twee-Bruggenstraat 17-0202

8530 Harelbeke Appartement Te Huur
87 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwbouw appartement dat u drie ruime slaapkamers en een riante zonneterras van 25m² biedt. Zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomd door de inkomhal die leidt naar een apart toilet en een ruime woonkamer. De open keuken, die naadloos aansluit op de woonkamer, biedt toegang tot het zonnige terras. Het appartement beschikt verder over een ruime wasberging en een moderne badkamer met een comfortabele inloopdouche.

Daarnaast heeft dit appartement het extra voordeel van een ondergrondse parkeerplaats, beschikbaar voor een extra huur van 50 EUR. Voor fietsliefhebbers is er een grote gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Wat betreft energie-efficiëntie blinkt deze woning uit door zijn uitzonderlijk lage E-peil van 20, mogelijk gemaakt door de verwarming via het warmtenet.

Als dit de luxueuze, moderne en energiezuinige levensstijl is die u zoekt, kijk dan niet verder. Dit prachtige nieuwbouw appartement heeft het allemaal.

* * *

Twee-Bruggenstraat 17-0202 - 8530 Harelbeke - Prachtig nieuwbouw appartement met drie slaapkamers en ruim zonneterras (25m²!). Bestaande uit inkomhal met apart toilet, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het terras, drie slaapkamers, ruime wasberging en badkamer met inloopdouche. Het appartement beschikt over een ondergrondse staanplaats (bij te huren + 50 EUR) en een grote gemeenschappelijke fietsenberging. Verwarming via het warmtenet zorg voor een laag E-peil van 20!!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
PF1E3O-2B0SB
Makelaar Code
089-15932
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€850 / C21 Via Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com