Home Verhuurd Appartement 8530 Harelbeke
Twee-Bruggenstraat 14-503
Kaart

Twee-Bruggenstraat 14-503

8530 Harelbeke Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek de luxe van wonen aan de waterkant in dit prachtige nieuwbouwappartement, gelegen aan de oevers van de Leie. Momenteel krijgt dit appartement zijn laatste finishing touch, waaronder een volledige schilderbeurt, waardoor het helemaal klaar is om jou te verwelkomen.

Bij binnenkomst zal je onmiddellijk de handige bergruimte opmerken aan je linkerzijde. Hier zijn alle technische installaties netjes weggewerkt. De gang leidt je vervolgens naar twee comfortabele slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel en douche. Er is ook een apart gastentoilet voor extra comfort.

De heldere woonkamer biedt een adembenemend zicht op de Leie. Ook de aangrenzende keuken zal je charmeren met haar moderne inbouwapparatuur. Verder is er een ruime berging met ingebouwde kasten, ideaal voor het opbergen van al je spullen.

Wat betreft parkeergelegenheid heb je maar liefst twee staanplaatsen tot je beschikking: één ondergronds en één bovengronds. Bijdrage aan de syndicuskosten bedraagt 60 euro per maand.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op een van de meest gewilde locaties aan de Leie. Neem vandaag nog contact op met Norman (0479 40 24 84) voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

* * *

Twee-Bruggenstraat 14-503 - 8530 Harelbeke - Prachtig nieuwbouwappartement aan de Leie te huur! Ontdek dit gloednieuwe appartement aan de oevers van de Leie, een ware parel te huur! Het appartement ondergaat momenteel de laatste afwerkingen, waaronder een volledige schilderbeurt.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een handige berging aan uw linkerzijde, waar alle technische installaties netjes zijn ondergebracht. Van daaruit leidt de gang u naar twee comfortabele slaapkamers en een ruime badkamer, voorzien van een dubbele lavabo en een douche. Daarnaast is er een apart gastentoilet.

Vervolgens is er een lichtrijke woonkamer met een prachtig zicht over de Leie. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur.

Het appartement beschikt ook over een zeer ruime berging met ingebouwde kasten, perfect voor het opbergen van al uw spullen en benodigdheden.

Syndickosten zijn 60 euro per maand.

Inclusief 2 staanplaatsen! Een staanplaats ondergronds en een staanplaats bovengronds.

Dit is een unieke kans om te wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op een van de meest gewilde locaties aan de Leie. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Contacteer Norman op 0479 40 24 84

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Referentie
RYTK13QXWDBQ
Makelaar Code
TH/1615
EPC Certificaat
EPB in opmaak
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com