Home Te Huur Appartement 8530 Harelbeke
Gentsesteenweg 8-0201
Kaart

Gentsesteenweg 8-0201

8530 Harelbeke Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement, ideaal gelegen op de tweede verdieping van een rustig complex. Wanneer je binnenstapt, word je verwelkomd in een ruime inkomhal, compleet met een gastentoilet. De badkamer is uitgerust met een moderne douche, een ligbad dat uitnodigt tot ontspanning en een dubbel lavabomeubel voor optimaal gebruiksgemak.

Dit appartement beschikt ook over twee ruime slaapkamers die baadt in natuurlijk licht, perfect voor rust en ontspanning. De hart van het appartement wordt ingenomen door de gezellige living, die naadloos overvloeit in een volledig uitgeruste open keuken. Vanuit deze ruimte loop je zo het aangrenzende terras op, waar je kan genieten van een ochtendkoffie of een avondmaal bij zonsondergang.

Er is daarnaast een praktische wasplaats voor je huishoudelijke behoeften. Met een kelderruimte heb je voldoende opslagruimte en de standplaats biedt plaats aan één wagen. Let op: er is geen lift in het gebouw en er zijn geen syndickosten. Het appartement beschikt over een EPC van 255 en is beschikbaar vanaf 1 mei. Mis deze kans niet om een comfortabel en functioneel appartement te bemachtigen dat perfect past bij jouw lifestyle.

* * *

Gentsesteenweg 8-0201 - 8530 Harelbeke - Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en omvat een inkomhal met toilet, badkamer met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel, twee ruime slaapkamers, een living met open keuken en aansluitend een terras. Er is een wasplaats, kelder en een standplaats voor 1 wagen. Geen lift, geen syndic. Epc 255. Beschikbaar vanaf 1 mei.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
9PVF6Q5ZWKIM
Makelaar Code
3698451
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240315-0003164882-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€750 / Maribrik
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com