Home Te Huur Appartement 7334 Hautrage
Rue de la Grande Couronne 36-A
Kaart

Rue de la Grande Couronne 36-A

7334 Hautrage Appartement Te Huur

Ontdek dit prachtige appartement met karakter op de begane grond, dat bestaat uit drie slaapkamers. Dit huis is gemaakt met hoogwaardige materialen en heeft een elegante afwerking. Het woongedeelte is ruim en gezellig, compleet met een houtkachel die een warme sfeer creëert in de wintermaanden. De keuken is volledig uitgerust en loopt over in de woonkamer, waardoor er een open en uitnodigende leefruimte ontstaat.

Elke slaapkamer is voorzien van parketvloeren, wat bijdraagt aan de algehele sfeer van de woning. De maten van de slaapkamers variëren, met oppervlaktes van 17, 14 en 11 vierkante meter respectievelijk. De badkamer is zowel voorzien van een douche als een ligbad, wat zorgt voor extra comfort.

Extra functies van dit appartement zijn onder andere een beveiligde parkeerplaats, een kelder, een tuin en een elektrische poort. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Dankzij de centrale verwarming op gas en de bi-uursmeter blijft het pand het hele jaar door comfortabel.

Het appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, op slechts 8 kilometer van de stad Saint-Ghislain. Deze stad staat bekend om zijn primaire en secundaire scholen, treinstation en talrijke winkels. Er is ook een bushalte in de nabije omgeving, wat het woon-werkverkeer vergemakkelijkt. Kortom, dit appartement biedt alle comfort voor een modern leven in een charmant en karaktervol gebouw.

* * *

Rue de la Grande Couronne 36-A - 7334 Hautrage - Appartement de caractère 3 chambres sis au rez-de-chaussée.
Matériaux de qualité.
Composition: Séjour avec feu au bois(cassette) 37m²,cuisine équipée 32m²,3chambres avec parquet (17,14,11m²),salle de bain et douche, emplacement de parking sécurisé, cave, jardin, portail électrique.
Châssis de qualité double vitrage, volets électriques ,chauffage central gaz compteur bi-horaire. Situation à 8kms de la ville de Saint-Ghislain (écoles prim, secondaires, gare, nombreux commerces). Arrêt de bus à proximité. REMPLIR LE FORMULAIRE DE CANDIDATURE AVANT DE PROGRAMMER UNE VISITE. LES PLAGES HORAIRES SONT DEFINIES SUR LE SITE. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Referentie
50E2UL389C6R
Prijs Geschiedenis
02 Feb 2024
€950 / FP Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com