Kaart

Kouterstraat 60

3020 Herent Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€1.100

Dit schitterende, lichtovergoten twee-slaapkamer appartement is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een zuid-gerichte woning met een hoogwaardige afwerking op de perfecte locatie. Bij het binnenkomen via de hal vind je een apart toilet en een berging voor extra ruimte en gemak.

Het hart van het appartement is de sprankelende leefruimte die naadloos overloopt in de volledig uitgeruste keuken. Deze keuken, compleet met combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser, biedt je alle comfort dat je nodig hebt om elke maaltijd een feest te maken. Verder bevat het appartement nog twee slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Een absoluut hoogtepunt van dit appartement is het zuid-gerichte terras, de perfecte plek om te genieten van de zon. De woning is fantastisch afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals parketvloeren. Voor een maandelijkse huurprijs van 1100 euro en een provisie van 75 euro voor algemene kosten, krijg je ook de beschikking over een kelderberging en een autostaanplaats.

De woning, volledig geschilderd en voorzien van gordijnrails, heeft in elke ruimte vliegenramen voor extra comfort. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Bezoekaanvragen kunnen eenvoudigweg geplaatst worden via www.living-stone.be.

Met winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden op loop- en fietsafstand, ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Mis deze kans niet om je droomwoning te vinden!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kouterstraat 60 - 3020 Herent - Prachtig en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers!

Op zoek naar een zuid-gericht appartement met een hoge kwalitatieve afwerking op een ideale locatie? Zoek niet verder, dit is wat je zoekt!

Via de inkomhal met apart toilet en berging betreden we het appartement.

Het appartement bestaat verder uit een lichtrijke leefruimte met aangrenzend de keuken. Deze werd voorzien van combi-oven, frigo, vriezer, vaatwasser, ... kortom, volledig uitgerust en bied je alle comfort. Daarnaast heeft het appartement nog twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Een grote troef van het appartement is het zuid-gericht terras en de kwalitatieve afwerking (parketvloeren,....).

De huurprijs bedraagt 1100 euro per maand + 75 euro provisie voor de algemene kosten.
Je beschikt als huurder over een kelderberging en autostaanplaats.

Gordijnrails zijn voorzien. Het appartement is volledig geverfd.

Elke ruimte is voorzien van een vliegenraam.

Het appartement is beschikbaar vanaf 01/04/2024 en kan eenvoudig bezocht worden na het aanvragen van een bezoekaanvraag via www.living-stone.be!

Winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden liggen op wandel- en fietsafstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
-IQYS7LBY1N8
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€1.100 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com