Kaart

2270 Herenthout Appartement Verhuurd
9982 m² wonen
2 slaapkamers
€880

Ontdek dit prachtige nieuwbouw-appartement op het gelijkvloers, gelegen in Herenthout. De woning geniet van een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en is bovendien strategisch gelegen vlakbij het centrum.

Bij binnenkomst in het appartement kom je terecht in de inkomhal, die toegang biedt tot alle ruimtes. In dit appartement vind je twee ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De royale leefruimte is uitgerust met een volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle comfort. Hier kan je na een lange dag heerlijk tot rust komen terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin.

Het appartement is afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen wat zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Bovendien beschikt de woning over een handige berging in de kelder en zijn er twee autostaanplaatsen voorzien.

Kortom, dit gelijkvloers appartement combineert luxe en comfort in een ideaal gelegen nieuwbouwproject. Een bijkomend pluspunt is het lage E-peil van -20, wat getuigt van de energiezuinigheid van de woning. Het appartement komt beschikbaar vanaf 1 mei 2024, met een gemeenschappelijke kost van 50 euro per maand. Mis deze kans niet om te genieten van een prachtig en luxueus wooncomfort!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwbouw gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en ruim terras
Ligging: ideaal gelegen, in Herenthout met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten, vlakbij het centrum.
Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers ,badkamer, leefruimte met open keuken, berging, terras, kelderberging en autostaanplaats.
Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. Aansluitend heeft u ook de ruime tuin.Er zijn ook 2 ruime slaapkamers aanwezig. Verder heeft men de badkamer en een aparte toilet aanwezig. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook is er een kelderberging en 2 autostaanplaatsen voorzien.
Kortom, een luxe nieuwbouw appartement met alle comfort!
Bijzonderheden:Gemeenschappelijke kost: 50 euro/maandBeschikbaar vanaf 01/05/2024E-peil: -20

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 880
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
9982 m2
Referentie
30D6FAOW7G9S
Makelaar Code
135895
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€880 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com