Kaart

2270 Herenthout Appartement Verhuurd
91 m² wonen
2 slaapkamers
€860

Dit ruime en recent gebouwde appartement in Herenthout is een voortreffelijke woonoptie. Het beschikt over twee slaapkamers en een groot terras. Dankzij de ideale ligging van het appartement, maakt u gemakkelijk verbinding met omliggende gemeenten en bevindt u zich dichtbij het centrum van Herenthout.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u begroet door de inkomhal, die leidt naar alle vertrekken. Er zijn twee ruime slaapkamers voor uw comfort. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer voorzien van een douche en lavabomeubel, evenals een apart toilet.

De leefruimte straalt gezelligheid uit en is gekoppeld aan een volledig geïnstalleerde open keuken, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel comfort biedt. Daarnaast is er ook een berging beschikbaar om al uw spullen netjes op te bergen.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime terras waar u op elk moment van de dag kunt ontspannen. Dit appartement op de eerste verdieping is eenvoudig te bereiken via een lift of een trap. Een bijpassende garage en een privé kelderberging maken het pakket compleet.

Enkele extra bijzonderheden om te benadrukken zijn de gemeenschappelijke kosten van 90 euro per maand, een zeer laag EPC van 40 kWh/m² per jaar (wat wijst op hoge energie-efficiëntie) en voorzieningen voor verlichting.

Kortom, dit luxe nieuwbouw appartement in de groene omgeving van Herenthout is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar comfort en gemak.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ruim en recent appartement met 2 slaapkamers en ruim terras te Herenthout.
Ligging: ideaal gelegen, in Herenthout met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten, vlakbij het centrum.
Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, leefruimte met open keuken, berging, terras en garage.
Beschrijving:Het appartement is gelegen in een groene omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de lift of trap.  U betreedt het nieuwbouw appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. De Leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort.Er zijn ook 2 ruime slaapkamers aanwezig. Verder heeft men de badkamer met douche en lavabomeubel. Er is ook een aparte toilet aanwezig.Verder is er een garage beschikbaar en een privatieve kelderberging.
Kortom, een luxe nieuwbouw appartement met alle comfort.
Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kosten: 90 euro/maand. - EPC: 40 kWh/m²jaar- Verlichting voorzien

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 860
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
YI4U7Y4R87D7
Makelaar Code
138149
EPC Waarde
40 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€860 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com