Kaart

2230 Herselt Appartement Te Huur
113 m² wonen
2 slaapkamers

Dit luxueuze, gelijkvloerse nieuwbouwappartement is een weergave van energiezuinigheid en comfort. Het is gunstig gelegen nabij het centrum van Herselt, waar winkels, openbaar vervoer en scholen op loopafstand zijn, met snelle verbindingen naar Aarschot, Westerlo en Herentals.

Zodra u binnenkomt via de inkomhal, wordt u begroet door een uitgestrekte woonkamer van maar liefst 42,8 m² met een open keuken. De ruimte baadt in het licht en heeft een directe toegang tot een groot terras van 21 m² en een groene tuin van 130 m², perfect voor ontspanning of om gasten te entertainen.

De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, dampkap en een combi-oven, allemaal ontworpen om uw kookervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, respectievelijk 14m² en 8,5m² groot. In de moderne badkamer vindt u een inloopdouche en een lavabomeubel voor uw comfort.

In de onderbouw van het complex biedt een kelderbergruimte extra opslagruimte en een beveiligde ondergrondse autostaanplaats. Bovendien is er achter het privégedeelte van het appartement een gemeenschappelijk omheinde tuin die gedeeld wordt met andere bewoners van het complex.

Dit appartement heeft ook zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energie-efficiënte eigenschappen. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro. Beschikbaarheid is vanaf 01 mei 2024.

Ontdek een wereld van luxe en comfort in dit prachtige gelijkvloerse appartement.

* * *

Luxueus BEN gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en garage

Ligging: Zeer gunstig gelegen nieuwbouw appartement nabij het centrum van Herselt. Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn te bereiken op wandelafstand. Vlotte verbinding met verbindingswegen Aarschot, Westerlo en Herentals.Indeling: Inkomhal, leefruimte, open keuken, eetkamer, berging, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, ruim terras, tuin, kelderberging en garage.

Omschrijving: Via de inkomhal komt men in de erg ruime woonkamer met open keuken (42,8 m²). Deze geniet van veel lichtinval en geeft toegang tot de ruime tuin (130 m²) en terras (21 m²). De keuken is volledig geïnstalleerd (vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, dampkap, combi-oven). Verder zijn er 2 ruime slaapkamers (14 en 8,5 m²). De badkamer beschikt over een inloopdouche en een lavabomeubel.Verder beschikt dit appartement over een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging. Achter het privégedeelte ligt er een omheinde gemeenschappelijke tuin.

Bijzonderheden:
Energiezuinig
Zonnepanelen aanwezig
Gemeenschappelijke kost: 60 euro/maand
Beschikbaar vanaf 01/05/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 945
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
113 m2
Referentie
3ZFWYISN55PN
Makelaar Code
139892
EPC Waarde
43 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€945 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com