Kaart

Markt 8-101

9550 Herzele Appartement Te Huur
66 m² wonen
66 m² perceel
1 slaapkamers

Dit charmante 1-slaapkamerappartement, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie, biedt een fantastisch uitzicht over de Groenlaan en Kerkstraat. Dankzij de aanwezige lift is het gemakkelijk bereikbaar. In de nabije omgeving vind je alles wat je nodig hebt, van winkels tot horeca, allemaal op loopafstand. Daarnaast zorgt de uitstekende bereikbaardheid met het openbaar vervoer ervoor dat je altijd snel op je bestemming bent.

Binnen in het appartement ontdek je een praktische indeling met een inkomhal die voorzien is van extra bergruimte en een apart toilet. De ruime woonkamer vloeit naadloos over in een open keuken. Achterin het appartement vind je een volwaardige slaapkamer aangesloten op een comfortabele badkamer met ligbad. Om al je spullen netjes op te bergen, beschikt het appartement ook over een privé-opbergruimte in de kelder. Het energieprestatiecertificaat (EPC) van dit appartement is 169 UC: 2582180.

Interesse om dit appartement eens van dichtbij te bekijken? Neem dan zeker contact op via het contactformulier voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen!

* * *

Markt 8-101 - 9550 Herzele - Dit 1-slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping (bereikbaar via de lift) in een kleinschalige residentie geniet van een zeer leuk uitzicht over de Groenlaan en de Kerkstraat. Alle nodige voorzieningen zoals winkels en horeca zijn te vinden op wandelafstand. Verder geniet het pand van een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Indeling: Praktische inkomhal met bergruimte en apart toilet, ruime woonkamer met open keuken. Achteraan het appartement bevindt zich een volwaardige slaapkamer met aansluitend een badkamer met ligbad. In de kelder is er per appartement een privatieve opbergruimte voorzien. EPC: 169 UC: 2582180.
Gelieve via het contactformulier te mailen voor meer informatie of een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
66 m2
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
D26YF7NV1QZT
Makelaar Code
3693663
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€625 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com