Kaart

Groenlaan 24-5

9550 Herzele Appartement Te Huur
107 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit recente appartement in het hart van Herzele, gelegen aan de Groenlaan. Het is perfect onderhouden en bevindt zich op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zijn alle belangrijke invalswegen vlakbij.

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met een open keuken die uitgerust is met een oven, koelkast en fornuis. Daarnaast is er een praktische berging die ook als wasruimte kan dienen. Het appartement heeft drie slaapkamers - één grote en twee kleinere - waardoor er voldoende ruimte is. Er is ook een apart toilet aanwezig en een gezellig terras.

Een extra troef is de bijhorende kelderberging en garagebox. Voor meer informatie of om in te schrijven voor een kijkmoment, bezoek onze website www.immoderas.be/afspraak-instructies.

* * *

Groenlaan 24-5 - 9550 Herzele - HERZELE - Recent appartement op centrale ligging

Inschrijven voor het geplande kijkmoment kan via onze website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Goed onderhouden appartement, gelegen te Groenlaan, pal in het centrum van Herzele! Op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en in directe omgeving van alle invalswegen.

Dit appartement heeft een lichte woonkamer met een open keuken, voorzien van een oven, koelkast,fornuis... Een handige berging doet ook dienst als wasruimte. Met drie slaapkamers - één groot en twee kleinere - is er genoeg ruimte. Er is ook een apart toilet en een gezellig terras. Pluspunt: een kelderberging en een garagebox zijn ook inbegrepen!

Kijkdag: 02/05/2024 - 16:00

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
RMG4EEMNV1U3
Makelaar Code
5950725
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240409-0003204957--RES-2
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com