Kaart

Groenlaan 16

9550 Herzele Appartement Te Huur
189 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze ruime duplex in het hart van Herzele, gelegen aan de Groenlaan. Deze goed onderhouden woning is ideaal gelegen op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, en vlakbij belangrijke invalswegen.

De duplex, bereikbaar via een eigen ingang, biedt meer dan 189 vierkante meter aan woonruimte, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vind je een inkomhal, een berging/wasruimte, een apart toilet, een ruime, lichte woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met veel opbergruimte, inclusief een heteluchtoven en fornuis.

Op de bovenverdieping vind je drie volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel.

Plan een bezoek via onze website www.immoderas.be/afspraak-instructies en ontdek zelf de vele voordelen van deze woning.

* * *

Groenlaan 16 - 9550 Herzele - HERZELE - Ruime duplex op centrale ligging

Inschrijven voor het geplande kijkmoment kan via onze website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Goed onderhouden duplex, gelegen te Groenlaan, pal in het centrum van Herzele! Op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en in directe omgeving van alle invalswegen.

Dit duplex appartement, toegankelijk via een aparte ingang, strekt zich uit over twee verdiepingen met meer dan 189m² aan ruimte. Op de begane grond vind je een inkomhal, berging/wasruimte, apart toilet, riante lichtrijke  leefruimte en een geïnstalleerde keuken met tal van opbergmogelijkheden (heteluchtoven, fornuis,...). De bovenverdieping biedt drie volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
3ALUS1PD3KD3
Makelaar Code
5949110
EPC Waarde
258 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20200901-0002305885-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com