Home Verhuurd Appartement 3550 Heusden-Zolder
Guido Gezellelaan 170-12
Kaart

Guido Gezellelaan 170-12

3550 Heusden-Zolder Appartement Verhuurd
110 m² wonen
2 slaapkamers
€980

Ontdek deze nieuwe parel bij C21 Animo: een prachtig appartement in Heusden-Zolder, boven de welbekende conceptstore Domani - Vino Ascanio. Dit ruime, moderne appartement aan de Guido Gezellelaan 170 werd gebouwd in 2020 en nodigt je uit om te genieten van al het comfort dat hedendaags wonen te bieden heeft.

Bij binnenkomst in dit stralende huis word je onmiddellijk begroet door een lichte en ruime leefruimte. De grote ramen trekken veel natuurlijk licht aan en geven je toegang tot een prachtige kijk op het uitnodigende terras. In de keuken vind je alle moderne apparatuur die je nodig hebt om gezellige maaltijden te bereiden en te serveren.

Dit appartement telt twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een koppel of een gezin met één kind. Daarnaast biedt de douchekamer, uitgerust met toilet, alle nodige voorzieningen voor een frisse start van de dag. Het extra gastentoilet zorgt voor extra gemak voor zowel de bewoners als hun bezoekers.

Het ruime terras vormt de perfecte buitenruimte om te ontspannen, genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de bruisende omgeving. Bovendien beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats.

Met winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand is de ligging van dit appartement werkelijk ideaal. Mis deze kans niet en bel ons vandaag nog op 011/220.750 voor een bezichtiging van je mogelijk toekomstige thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Guido Gezellelaan 170-12 - 3550 Heusden-Zolder - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!

Prachtig appartement met ruim terras te Heusden-Zolder.

Dit moderne appartement, gelegen aan de Guido Gezellelaan 170, is een ware parel. Gebouwd in 2020, biedt het alle comfort en gemak van hedendaags wonen. Gelegen boven de welbekende conceptstore Domani - Vino Ascanio geniet je van een bruisende omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte en ruime leefruimte. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op het mooie terras. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en biedt de perfecte setting voor gezellig tafelen.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een koppel of gezin met 1 kind. Momenteel De douchekamer met toilet biedt alle nodige voorzieningen voor een frisse start van de dag, terwijl het extra gastentoilet het gemak vergroot voor bewoners en bezoekers. Het terras biedt dan weer een rustige en ontspannen buitenruimte om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving. Bij het appartement hoort er 1 parkeerplaats.

De ligging van dit appartement is ideaal, met winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op 011/220.750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 980
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
TDA3VH-T8IAG
Makelaar Code
447-2304
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€980 / C21 Animo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com