Kaart

Zwaluwstraat 22-2

3550 Heusden-Zolder Appartement Verhuurd
101 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek de naadloze combinatie van comfort en charme in dit ruime appartement van 101m², ideaal gelegen in het hart van Heusden-Zolder. Omringd door lokale voorzieningen zoals winkels, supermarkten, scholen en vlot bereikbaar met openbaar vervoer, biedt deze woning de perfecte woonruimte voor professionals en gezinnen die een evenwicht zoeken tussen werk, ontspanning en familietijd.

Bij binnenkomst verwelkomt een royale inkomhal u naar een praktisch gastentoilet en een handige berging - de perfecte plek voor het opbergen van alledaagse benodigdheden. De open keuken vloeit naadloos over in de woonkamer, waardoor er een warme en uitnodigende sfeer ontstaat die ideaal is voor ontspannen momenten en gezellig samenzijn. Verder vindt u twee comfortabele slaapkamers die volop ruimte bieden aan een gezin of een koppel dat op zoek is naar comfort en functionaliteit. De smaakvol ingerichte badkamer is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor dagelijks comfort en luxe.

De buitenruimte beschikt over een achtertuin die rust en privacy biedt, wat deze plek ideaal maakt voor buitenactiviteiten, tuinplezier of gewoonweg genieten van de verkwikkende buitenlucht.

Als u op zoek bent naar een gelijkvloersappartement met tuin in een levendige buurt, dan is dit pand zeker de moeite waard om te bekijken. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtigingsafspraak te maken op 089/20.90.88 of via verhuur@sensimmo.be.

Dit mooie appartement is beschikbaar vanaf 15/04/2024. De huur bedraagt de eerste maand 800 EUR plus 74 EUR algemene kosten, wat uitkomt op een totaal van 874 EUR. Daarnaast bedraagt de huurwaarborg drie maanden huur, oftewel 2400 EUR, die binnen 5 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst betaald dient te worden. Tenslotte zal er 500 EUR in rekening worden gebracht voor de plaatsbeschrijving bij intrede en uittrede.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zwaluwstraat 22-2 - 3550 Heusden-Zolder - Ontdek het comfort en de charme van dit ruime appartement van 101m², perfect gepositioneerd te midden van een bruisende omgeving vol lokale voorzieningen. Gelegen op een strategische locatie nabij winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer, biedt deze woning een ideale leefruimte voor zowel professionals als gezinnen die streven naar een evenwicht tussen werk, ontspanning en familietijd.

Binnenkomend wordt u verwelkomd door een royale inkomhal die leidt naar een praktisch gastentoilet en een handige berging, ideaal voor het opbergen van alledaagse benodigdheden. De naadloze overgang van de open keuken naar de woonkamer creëert een warme en uitnodigende ambiance, perfect voor ontspannen momenten en gezellig samenzijn. Met twee comfortabele slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of een koppel op zoek naar comfort en functionaliteit. De smaakvol ingerichte badkamer voorziet in alle essentiële voorzieningen voor dagelijks gemak en luxe.

Buiten betovert een achtertuin met een oase van rust en privacy, ... een ideale setting voor diverse buitenactiviteiten, tuinplezier of gewoonweg het genieten van de verkwikkende buitenlucht.

Als u op zoek bent naar een gelijkvloersappartement met tuin in het hart van Heusden-Zolder, verdient deze woning zeker uw aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Contactgegevens:
Tel: 089/20.90.88
E-mail: verhuur@sensimmo.be

Huurvoorwaarden:
- Beschikbaar vanaf 15/04/2024
- Eerste maand huur van 800 EUR + 74 EUR algemene kosten = 874 EUR te betalen bij ondertekening van de huurovereenkomst
- Drie maanden huurwaarborg: 2400 EUR te betalen binnen 5 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst
- Plaatsbeschrijvingskosten bij intrede en uittrede: 500 EUR te betalen bij ondertekening van de huurovereenkomst Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
O44N15-7QHR6
Makelaar Code
2868
EPC Waarde
145 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240313-0003175044-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com