Home Verhuurd Appartement 1560 Hoeilaart
Waversesteenweg 33-0-01
Kaart

Waversesteenweg 33-0-01

1560 Hoeilaart Appartement Verhuurd
71 m² wonen
1 slaapkamers
€825

Dit recent gerenoveerde, goed gelegen appartement op het gelijkvloer is te huur en vormt de perfecte woonplek nabij het centrum van Hoeilaart. Het beschikt over een staanplaats en een ruime berging waarin alle tellers van het gebouw zich bevinden. Hoewel deze berging tot uw beschikking staat, zal u occasioneel toegang moeten verlenen aan de andere bewoners.

Bij het binnenkomen in de inkomhal van 5m² ontdekt u het aparte toilet van 1,5m² en de praktische wasplaats van 3,5m². De ruime, ingerichte keuken van 10m² is voorzien van alle nodige apparatuur: een kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven.

De gezellige woon- en eetkamer van 18m² sluit mooi aan op de slaapkamer van 13,5m². In de badkamer vindt u een moderne inloopdouche en een wastafel ingebouwd in een stijlvol meubel.

Het appartement is verwarmd op gas en alle ramen zijn uitgerust met rolluiken. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten en u heeft een parkeerplaats voor de deur voor één wagen. Verder komen er geen extra kosten bij en is het ideaal gelegen nabij bus, trein, winkels en scholen! Kortom, dit appartement biedt alles wat u zoekt in het hart van Hoeilaart.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Waversesteenweg 33-0-01 - 1560 Hoeilaart - Recent gerenoveerd en goed gelegen gelijkvloers 1 slaapkamer appartement te huur, vlakbij het centrum van Hoeilaart met staanplaats en ruime berging. Inkomhal (5m²) met apart wc (1,5m²) en wasplaats (3,5m²). Ruime ingerichte keuken (10m²) met kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Woon- en eetkamer van 18m² met aansluitende de slaapkamer (13,5m²). Badkamer met inloopdouche en 1 wastafel in meubel. Ruime berging/garage (15m²) die men mag gebruiken, echter staan hier alle tellers van het gebouw en dient men dus ook toegang te verlenen aan de andere bewoners. Verwarmd op gas, rolluiken op alle ramen, geen gemeenschappelijk kosten, parkeerplaats voor de deur voor 1 wagen. Geen extra kosten, ideaal gelegen in het centrum van Hoeilaart vlakbij bus, trein, winkels en scholen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
M8NMK1ML39QD
Makelaar Code
356209
EPC Waarde
318 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20171009-0001999401-1
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€825 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com