Kaart

Groenstraat 92-1

3730 Hoeselt Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement, perfect gelegen in het bruisende centrum van Hoeselt. Met een EPC-waarde van 378.00 is dit appartement een uitstekende keuze voor een alleenstaande of een stel, op zoek naar een comfortabele en energie-efficiënte woning.

Als u binnenstapt in dit appartement, verwelkomt een gezellige inkomhal u, die leidt naar een ruime living met open keuken. Hier voegt een zachte lichtinval een vleugje helderheid toe aan uw dagelijkse leven. Verder vindt u aan de rustige zijde van het appartement een comfortabele slaapkamer die een oase van rust en ontspanning biedt. De bijbehorende badkamer is praktisch ingericht om aan al uw behoeften te voldoen. Voor uw gemak is er ook een garage en een fietsenstalling inbegrepen.

Bovendien geniet dit appartement van een uitstekende locatie met een vlotte verbinding naar de nabijgelegen steden Tongeren, Bilzen en Hasselt. Dit maakt de verplaatsing naar werk of vrijetijdsactiviteiten uiterst eenvoudig.

Kortom, dit appartement is de perfecte mix van betaalbaarheid, comfort en gemak. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw vrijblijvende bezichtiging! U kunt ons bereiken op 012/230.320 of via info@vastgoedcentrale.be. We kijken ernaar uit om u rond te leiden in uw mogelijke toekomstige thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Groenstraat 92-1 - 3730 Hoeselt - Gelijkvloers appartement met garage in Hoeselt, 1 slaapkamer, EPC-waarde 378.00 Dit gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Hoeselt en is ideaal voor een alleenstaande of een koppel. Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een EPC-waarde van 378.00.

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal, living met open keuken, slaapkamer, badkamer, garage en fietsenstalling.

Er ook een vlotte verbinding naar de omliggende steden zoals Tongeren, Bilzen en Hasselt.

Dit appartement is perfect voor wie op zoek is naar een betaalbare woonst met alle nodige voorzieningen in de buurt. Neem snel contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1991
Referentie
PJRJ841CN9XX
Makelaar Code
6717253
EPC Waarde
378 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20150323-0001743250-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com