Home Te Huur Appartement 3730 Hoeselt
Nederstraat 17B-bus-3
Kaart

Nederstraat 17B-bus-3

3730 Hoeselt Appartement Te Huur
103 m² wonen
397 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een prachtig gerenoveerd en ruim 3-slaapkamer appartement in de Nederstraat, dichtbij het Onze Lieve Vrouwplein? Dan hebben we het perfecte pand voor je gevonden. Gelegen op nummer 17B, is het appartement vlot bereikbaar en bevindt de Spar en lagere schoon zich vlakbij. Bovendien zijn steden als Hoeselt, Beverst en Bilzen slechts vijf minuutjes rijden verderop.

Dit appartement, met een bewoonbare oppervlakte van 103 vierkante meter, is onderdeel van een kleinschalige residentie op de eerste verdieping. Met amper bijkomende kosten, die zich beperken tot het aandeel in de elektriciteitskosten van de gemeenschappelijke delen, biedt dit appartement waar voor je geld.

Recent volledig gerenoveerd, is dit appartement instapklaar. Van een vernieuwde keuken en badkamer, geschilderde muren in het hele appartement tot de plaatsing van verlichtingsarmaturen in alle kamers. Het enige dat ontbreekt is de persoonlijke toets van de nieuwe huurder!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met halfopen keuken, aanpalende bergruimte met wasplaats, nachthal, drie riante slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche. Er is ook een apart toilet aanwezig. Daarnaast kan de huurder gebruik maken van de inpandige garage voor de stalling van fietsen. Auto's kunnen gratis en onbeperkt geparkeerd worden op het vlakbij gelegen Onze Lieve Vrouwplein.

Met een EPC-waarde van 199 kWh/m² per jaar en een label B, is dit appartement energiezuinig. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via e-mail info@immofransgoffin.be en geef het adres van het pand door in je bericht.

* * *

Nederstraat 17B-bus-3 - 3730 Hoeselt - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Dit bijzonder netjes gerenoveerd en ruim 3-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 103 m² is gelegen langs de Nederstraat ter hoogte van nummer 17B, vlak aan het Onze Lieve Vrouwplein. De Spar en de lagere school liggen hier vlakbij. Op een vijftal minuutjes rijden komt men al in het centrum van zowel Hoeselt, Beverst als Bilzen.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalige residentie met omzeggens geen bijkomende onkosten, die zich beperken tot slechts het aandeel in de afrekening van de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen.

Het appartement werd net volledig en zeer netjes gerenoveerd, met inbeprip van volgende werkzaamheden:
vernieuwing keuken en badkamer, deuren, schilderwerken in het hele appartement, plaatsing van verlichtingsarmaturen in alle kamers, muv lusters in de woonruimte, vrij te kiezen door de huurder.
Dankzij deze investeringen is dit appartement echt instapklaar te noemen. De geschikte nieuwe huurder zal hier goed ontvangen worden en zich snel kunnen thuisvoelen.

Indeling:
Inkom, ruime woonkamer met halfopen keuken, pas volledig vernieuwd, aanpalende bergruimte met spoelbak en voorzieningen voor wasplaats, nachthal, drie degelijke slaapkamers, netjes vernieuwde badkamer met inloopdouche, apart toilet.

Voor het stallen van fietsen stelt de eigenaar nog de inpandige garage ter beschikking van de huurder, indien nodig. Auto's kunnen gratis en zonder parkeerschijf onbeperkt geparkeerd worden op het vlakbij gelegen Onze Lieve Vrouwplein.

EPC: 199 kWh/m² pj - label B

Omzeggens geen algemene onkosten!
Onmiddellijk beschikbaar.
bron oppervlakte: EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
397 m2
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
61XLTOX3L7ID
Makelaar Code
Nederstraat17B3
EPC Certificaat
20221207-0002747761-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€800 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com