Kaart

Hoogstraat 83-1-1

9308 Hofstade Appartement Te Huur
130 m² wonen

Op zoek naar een stijlvol en eigentijds appartement? In de gezellige dorpskern van Hofstade vind je dit moderne duplex nieuwbouwappartement. Ideaal gelegen nabij vlotte verbindingswegen en met openbaar vervoer in de straat, is het bovendien volledig afgewerkt en direct beschikbaar.

Bij binnenkomst ervaar je meteen de aandacht voor detail. De lichte, ruime woonruimte met open ingerichte keuken creëert een warm welkom. De inkomhal, apart toilet, praktische bergruimte en wasplaats maken op de eerste verdieping de comfortabele woning compleet.

Dit duplex appartement heeft nog meer te bieden. Op de tweede verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers en een stijlvolle badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je via de woonkamer het ruime en zonnige terras bereiken. Perfect om te ontspannen na een lange dag. Dankzij de zonnepanelen en hedendaags comfort is dit appartement ook zeer energiezuinig.

Een bijkomend voordeel is de inbegrepen garage. Huurprijs bedraagt 1030 euro per maand, met 25 euro aan gemeenschappelijke kosten. Dit pand voldoet volledig aan de EPB wetgeving.

Interesse gewekt? Voor meer informatie of een bezichtiging neem gerust contact op via tomvdb@immotijl.be of bel naar 0485/75.71.17.

* * *

Hoogstraat 83-1-1 - 9308 Hofstade - Modern, nieuwbouw duplex appartement met ruim terras.

Dit modern nieuwbouw appartement is van het type duplex en kan u terugvinden in de dorpskern van Hofstade nabij een vlotte verbidingsweg en openbaar vervoer in de straat.
Het appartement is met oog voor detail en tot in de puntjes volledig afgewerkt en meteen instapklaar.
De eerste verdieping bevat het woongedeelte van het appartement bestaande uit een inkomhal, apart toilet, lichtrijke ruime leefruimte met open ingerichte keuken, bergruimte en wasplaats.
De tweede verdieping omvat twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.
Via de woonkamer heeft men toegang tot het ruime en zonnige terras.
Het appartement is uitgerust met zonnepanelen en het nodige hedendaags comfort.
Bij het appartement is er een garage inbegrepen in de huurprijs.

Huurprijs: 1030 euro per maand + 25 euro gemeenschappelijke kosten. EPB wetgeving.

Wenst u bijkomende info of een bezoek?
Contacteer tomvdb@immotijl.be of 0485/75.71.17

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.030
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
SCG1L5TO2A2Z
Makelaar Code
5901689
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€1.030 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com