immo Kaart

Katelijnestraat 41, 2320 Hoogstraten

Appartement Verhuurd in Hoogstraten
72 m² wonen
1 slaapkamers
€1.241

Katelijnestraat 41 - 2320 Hoogstraten - In de assistentiewoningen van Residentie De Veiling voelt elke bewoner zich snel thuis. Hier krijgt u de mogelijkheid om in alle vrijheid te wonen met de nodige ondersteuning, zorg en services. Voor elk van deze aspecten kan gerekend worden op de beheersinstantie, specialist in uitbating van erkende assistentiewoningen. De erkenning door het Agentschap Zorg en Gezondheid garandeert hierbij niet enkel de service, maar ook de toegankelijkheid, huiselijkheid en transparantie. Voor elk van de bewoners bieden we talloze zorg- en comfortdiensten aan.

Verkies je centraal wonen in het bruisende centrum van je gemeente? Zoek je een kwalitatieve woonst met verschillende diensten binnen handbereik? Kies je voor sociaal, servicegericht wonen? Dan wordt Residentie ‘De Veiling’ misschien wel jouw nieuwe thuis!

Residentie De Veiling is er. Dit kleinschalige project telt 20 erg ruime assistentiewoningen, voorzien van alle comfort. Met een gemiddelde oppervlakte van zo’n 82 m2 bieden deze woningen heel wat ruimte. De meesten hebben zelfs een zonnig privéterras dat uitkijkt op de wijde Kempische, groene omgeving. Rust en kalmte gegarandeerd en toch slechts op een boogscheut van het bruisende centrum van Hoogstraten. De garantie voor een zorgeloos leven. DIENSTEN RESIDENTIE DE VEILING VASTE DIENSTEN (INCL. DAGPRIJS) 24/24u oproepbaarheid van verpleegkundige Crisiszorg en overbruggingszorg Diensten van de woonassistent Administratieve bijstand Coördinatie van diensten Creëren van sociaal netwerk Organisatie van activiteiten FACULTATIEVE DIENSTEN AAN HUIS: Thuisverpleging Manicure / Pedicure / Kapster Apotheker en thuiszorgwinkel Wasserij & droogkuis Taxiservice Boodschappendienst Klusjesdienst
Graag meer informatie, vragen over prijzen of het totale aanbod? Maak dan je afspraak via 03 314 12 60 of mail naar pascale@vastgoedpartners.be.
EPB: in aanvraag.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.241
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
9141420210928230307
Makelaar Code
4519563
Prijs Geschiedenis
28 Sep 2021
€1.241 / Vastgoedpartners

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Katelijnestraat 41, 2320 Hoogstraten.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com