Home Te Huur Appartement 2540 Hove
Boechoutsesteenweg 36
Kaart

Boechoutsesteenweg 36

2540 Hove Appartement Te Huur
102 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit luxueus afgewerkte appartement, gevestigd in het hart van Hove. Dit schitterende pand bevindt zich op de eerste verdieping van een recent gebouw met lift, gelegen aan de Boechoutsesteenweg 36. De buurt bruist van leven dankzij de aanwezigheid van diverse winkels, bakkers, restaurants en scholen. Een uitstekend openbaar vervoersnetwerk vergemakkelijkt uw verplaatsingen.

Dit appartement verwelkomt u met een ruime inkomhal, voorzien van een afzonderlijk toilet. Aanpalend vindt u de riante leefruimte waar veel licht binnenvalt. De efficiënt ingerichte keuken is uitgerust met een aparte berging. Het eerste terras heeft zicht op een groene omgeving en is gericht naar het zuiden, perfect voor een ochtendkoffie in de zon. Vervolgens is er een comfortabele badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, en twee slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u toegang tot het tweede terras dat uitkijkt op de levendige Boechoutsesteenweg.

Bij het huren van dit mooie appartement krijgt u ook een kelderberging en een ondergrondse privé parkeerplaats. De maandelijkse provisie voor de algemene kosten bedraagt 80 euro. De huurwaarborg is drie maanden huurgeld via Korfine, en meters voor nutsvoorzieningen zijn individueel af te sluiten.

Voor meer details en een plattegrond van dit pand, bezoek gerust onze website www.reds.be. Bent u geïnteresseerd om dit appartement in het echt te bekijken? Neem dan contact op met Jakob via jakob@reds.be voor een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Boechoutsesteenweg 36 - 2540 Hove - U kan de volledige beschrijving, het EPC en het grondplan terugvinden op onze website www.reds.be

Dit luxe afgewerkte appartement is gelegen op de eerste verdieping van een recent gebouw met lift op de Boechoutsesteenweg 36 in Hove. Pal in centrum Hove vinden we diverse winkels, bakkers, restaurants, scholen en natuurlijk openbaar vervoer. Met de lift of de trap komen we op de eerste verdieping waar we het appartement betreden via een ruime inkomhal met apart toilet. Aansluitend is er de ruime living, de keuken met aparte berging en het eerste van de twee terrassen (7m²) welke zuid gericht is en zicht heeft op een groene omgeving. Dan is er natuurlijk een badkamer (ligbad, douche en dubbele lavabo) en twee slaapkamers (12m² en 13m²) waarvan de grootste toegang biedt tot het tweede terras (6,5m²) wat uitkijkt op de levendige Boechoutsesteenweg.

Verder is er een kelderberging en een ondergrondse private staanplaats in de huurprijs inbegrepen. De maandelijkse provisie voor de algemene kosten is €80. Meters zijn individueel af te sluiten. De huurwaarborg is 3 maanden huurgelden via Korfine. Een plaatsbeschrijving wordt gedaan op gedeelde kosten.

Bent u benieuwd en wilt u dit appartement graag samen met ons komen ontdekken? Voor meer info over dit appartement of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Jakob via jakob@reds.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
PMH7O7RF77JP
EPC Waarde
121 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com