Home Te Huur Appartement 8480 Ichtegem
Moerdijkstraat 94-B
Kaart

Moerdijkstraat 94-B

8480 Ichtegem Appartement Te Huur
153 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit ruime duplex appartement in het charmante Ichtegem. Dit huiselijke appartement verwelkomt u met een royale inkomhal die leidt naar de woonkamer, waar u kunt ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Een volledig uitgeruste keuken wacht op u om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast heeft het appartement een handige was- en opbergruimte.

Het terras van dit appartement biedt een perfecte plek om te genieten van een warm kopje koffie in de ochtend of om een rustige avond door te brengen. Naast deze voorzieningen heeft het appartement ook een comfortabel toilet en een volledig uitgeruste badkamer met een douche, toilet en lavabomeubel.

Na een lange dag bieden de drie slaapkamers een gezellige en rustige plek om te rusten. Helaas is er geen lift aanwezig, maar dit is een kleine prijs voor het verwelkomen van de sfeer en de ruimte die dit pand biedt. Hoewel we huisdierenliefhebbers begrijpen, zijn huisdieren hier helaas niet toegestaan.

Dit duplex appartement in Ichtegem komt vrij op 1 mei 2024 en heeft een huurprijs van 600 euro per maand. Mis deze kans niet om dit prachtige duplex appartement te huren en maak van Ichtegem uw nieuwe thuis.

* * *

Moerdijkstraat 94-B - 8480 Ichtegem - Dit duplex appartement gelegen te Ichtegem bestaat uit: inkomhal - ruime woonkamer - uitgeruste keuken - terras - was/opbergruimte - toilet - badkamer uitgerust met douche, toilet en lavabomeubel - 3 slaapkamers. Er is GEEN lift aanwezig. Geen huisdieren toegelaten. Vrij 1/05/2024. Huurprijs 600 €/mnd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
60-9JUR5FNTS
Makelaar Code
2546
EPC Certificaat
20230103-0002766286-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com