Kaart

Bareelstraat 25

9506 Idegem Appartement Verhuurd
73 m² wonen
73 m² perceel
2 slaapkamers
€690

Cornelis & Partners presenteren met trots dit volledig vernieuwde appartement, gelegen in het schilderachtige Idegem, een deelgemeente van Geraardsbergen. Dit aangename verblijf belicht comfort en modernisme onder één dak. De lichte woonkamer straalt gezelligheid uit, aansluitend op een knusse zithoek en een volledig ingerichte keuken voor al uw culinaire behoeften.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, evenals een moderne badkamer, vakkundig uitgerust met een douche en toilet. Een extra gemak is de voorziening voor het aansluiten van een wasmachine en droogtrommel. Het appartement is voorzien van een gasverwarming en een efficiënt D+-ventilatiesysteem om de luchtkwaliteit in uw woning optimaal te houden.

Voor een bescheiden maandelijkse huur van €690, plus €25 vaste kosten per maand, kunt u zich beroepen op comfortabel wonen in een prachtig deel van Geraardsbergen. Als extra voordeel bieden we de mogelijkheid tot het huren van een garagebox voor slechts €60 per maand.

Neem voor meer informatie contact op via 0498/10.69.56 of stuur een e-mail naar isabelle@cornelis-partners.be. Ontdek vandaag nog uw nieuwe thuis in Idegem met Cornelis & Partners!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bareelstraat 25 - 9506 Idegem - Cornelis & Parters heeft het genoegen u dit appartement voor te stellen, gelegen te Idegem, een deelgemeente van Geraardsbergen.
Het volledig vernieuwde appartement bestaat uit een lichte woonkamer, zithoek en een volledig ingerichte keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, voorziening voor aansluiting wasmachine en droogtrommel. Verwarming op gas, ventilatiesysteem D+. Huurprijs €690/maand + €25 vaste kosten/maand. Mogelijkheid tot huren van een garagebox: €60/maand.
Voor meer informatie: 0498/10.69.56 of isabelle@cornelis-partners.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
73 m2
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
KG5H92B4-F78
EPC Waarde
313 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€690 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com