Kaart

Hoogkouter 2-3

9506 Idegem Appartement Te Huur
97 m² wonen
97 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen in het charmante Idegem, een deelgemeente van Geraardsbergen, is deze prachtige, gloednieuwe duplex met twee slaapkamers en een terras beschikbaar voor zijn eerste bewoners. De woning bevindt zich op de tweede verdieping en bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met toilet. De leefruimte wordt gekenmerkt door een mooie woonkamer, vergezeld van een volledig uitgeruste keuken die elke culinaire liefhebber zou bekoren met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, en zowel een oven als een microgolfoven.

Het zuidgerichte terras serveert niet alleen de nodige zonuren maar ook sfeervolle buitenmomenten. Cellair ontbreekt ook niet, net als een slaapkamer die wordt gecompleteerd door een badkamer met inloopdouche en wastafel. De bovenste verdieping herbergt een tweede slaapkamer met nog een badkamer, deze keer met een ligbad.

Deze duplex is uitgerust met een warmtepomp en twee zonnepanelen, wat bijdraagt aan het energiebewuste karakter van het pand. Inbegrepen in het aanbod is ook een garagebox en een autostaanplaats, waarbij een laadpaal is voorzien voor het opladen van een elektrische auto.

Niet alleen de verfijnde afwerking overtuigt, maar ook de locatie. In de directe nabijheid bevinden zich openbare vervoersmogelijkheden en een treinstation. Deze flat biedt zijn bewoners een kwaliteitsvolle omgeving, dicht bij de essentiële voorzieningen en winkels.

De huurprijs bedraagt € 1.100 per maand, aangevuld met algemene kosten van € 20 per maand. Voor meer informatie of een bezichtiging kan je contact opnemen met Isabelle via isabelle@cornelis-partners.be of +32 498/10.69.56.

* * *

Hoogkouter 2-3 - 9506 Idegem - Deze prachtige nieuwe duplex met twee slaapkamers en terras is gelegen te Idegem, deelgemeente van Geraardsbergen.

Eerste bewoning van het pand, het is gelegen op de 2e verdieping en bestaat uit een hal met toilet, een mooie living met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, oven en microgolfoven) en zithoek, zuidgericht terras, berging, 1 slaapkamer met badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo.
Op het bovenste verdiep bevindt zich een 2e slaapkamer met badkamer en ligbad.

Warmtepomp en 2 zonnepanelen. Garagebox en autostaanplaats inbegrepen. Mogelijkheid tot laden van wagen, laadpaal voorzien.

Directe nabijheid van openbaar vervoer, station. Deze flat zal je overtuigen met zijn kwaliteitsafwerking en ligging, en biedt zijn bewoners een kwaliteitsomgeving dicht bij openbaar vervoer en winkels.

Huurprijs € 1.100/maand + algemene kosten € 20/ maand. Voor meer informatie of een bezoek: isabelle@cornelis-partners.be of +32 498/10.69.56

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
97 m2
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
U2L3IDYZWX-X
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.100 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com