Kaart

Hoogkouter 2-2

9506 Idegem Appartement Verhuurd
110 m² wonen
110 m² perceel
2 slaapkamers
€1.000

Op zoek naar een nieuwe flat met alle gemakken en voorzieningen? Ontdek dan deze prachtige, nog nooit bewoonde flat in Idegem, een charmante deelgemeente van Geraardsbergen. Gelegen op de eerste verdieping, biedt dit pand u een hal met toilet, een knusse woonkamer met volledig uitgeruste keuken (inclusief vaatwasser, inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, oven en microgolf), een zuidgericht terras waar u heerlijk kunt ontspannen, een praktische badkamer met douche en lavabo, twee gezellige slaapkamers en een handige berging.

Een warmtepomp en twee zonnepanelen voorzien uw nieuwe thuis van energie-efficiënte verwarming. Bovendien is er een garagebox en een autostaanplaats inbegrepen, met zelfs een laadpaal om uw auto op te laden.

De locatie is even aantrekkelijk als de flat zelf, want het openbaar vervoer en het station liggen op een steenworp afstand. De kwaliteitsafwerking en de gunstige ligging, dicht bij winkels en andere diensten, zullen u zeker overtuigen.

De huurprijs bedraagt € 1.000 per maand, met € 20 extra voor algemene kosten. Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen contact op met Isabelle via isabelle@cornelis-partners.be of bel naar +32 498/10.69.56. Maak van deze unieke flat uw nieuwe thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoogkouter 2-2 - 9506 Idegem - Deze prachtige nieuwe flat met twee slaapkamers en terras is gelegen te Idegem, deelgemeente van Geraardsbergen.

Eerste bewoning van het pand, het is gelegen op de 1e verdieping en bestaat uit een hal met toilet, een mooie living met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, oven en microgolfoven), zuidgericht terras, badkamer met douche en lavabo, twee slaapkamers, berging.

Warmtepomp en 2 zonnepanelen. Garagebox en autostaanplaats inbegrepen. Mogelijkheid tot laden van wagen, laadpaal voorzien.

Directe nabijheid van openbaar vervoer, station. Deze flat zal je overtuigen met zijn kwaliteitsafwerking en ligging, en biedt zijn bewoners een kwaliteitsomgeving dicht bij openbaar vervoer en winkels.

Huurprijs € 1.000/maand + algemene kosten € 20/ maand. Voor meer informatie of een bezoek: isabelle@cornelis-partners.be of +32 498/10.69.56

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
YDKUJ-P93GF6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com