Kaart

Meenseweg 71

8900 Ieper Appartement Verhuurd
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Meenseweg 71 - 8900 Ieper - Geheel bestaande uit een gelijkvloerse kantoorruimte, bovenliggend appartement en afzonderlijk magazijn nabij het centrum van Ieper en op slechts 4 kilometer van de A19.
Omwille van de samenstelling is dit gebouw niet alleen geschikt voor veel eindgebruikers maar ook een opportuniteit voor menig investeerder.

VERKOOPSVOORWAARDEN
De eigenaar is een ​overheidsinstelling en dit kadert in "​een daad van goed bestuur".
Hierbij wordt er gewerkt met een instelprijs en ​waarop kan worden geboden.

EERSTE BIEDINGSFASE Tijdens de eerste biedingsfase kunnen bieders een bod uitbrengen. Zowel de startprijs als het verloop van de eerste biedingsfase kunnen door de opdrachtgever aangepast worden in de loop van het verkoopproces. Zo kan de eerste biedingsfase ook na afloop heropgestart worden. Het staat de opdrachtgever vrij gelijk welk bod te aanvaarden, ongeacht het tijdstip van de bieding en ongeacht het bedrag. Evenzeer kan de opdrachtgever beslissen geen enkel bod te aanvaarden of het goed terug te trekken uit de verkoop.
TWEEDE BIEDINGSFASE Wanneer de eerste biedingsfase wordt stopgezet en een tweede biedingsfase begint. De start- en einddatum van deze tweede biedingsfase zullen dan worden aangekondigd, alsook de startprijs en het adres van het gerechtsdeurwaarderskantoor waarnaar de biedingen in deze fase per aangetekende zending moeten worden verstuurd door de verkopende vastgoedmakelaars. In tegenstelling tot de eerste biedingsfase worden de in deze fase uitgebrachte biedingen niet online gepubliceerd. Indien er bij de start van de tweede biedingsfase nog sprake is van één of meer geldige biedingen uit de eerste biedingsfase, dan wordt de geldigheidsduur van de hoogste bieding vanaf de einddatum van de eerste biedingsfase verlengd met 60 kalenderdagen. Niets belet evenwel dat deze bieder zelf een hoger bod uitbrengt in de tweede biedingsfase.

Indien u hier meer informatie over wenst of deze volledige procedure wenst te bespreken maak ik hiervoor graag een afspraak.
Nota: Ook de aankoop procedure en kosten zijn anders dan bij een "normale verkoop"​.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
YHR9T-TZPT6I
Makelaar Code
4983-meenseweg-71-8900-ieper
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com