Home Verhuurd Appartement 8900 Ieper
Plumerlaan 89-bus-4B
Kaart

Plumerlaan 89-bus-4B

8900 Ieper Appartement Verhuurd
109 m² wonen
3 slaapkamers
€720

Het huren van een appartement in Ieper is nu makkelijker dan ooit dankzij dit prachtige aanbod in residentie Meidoorn. Deze woning bevindt zich vlakbij het station en de bruisende Grote Markt van Ieper, beide op een comfortabele wandelafstand.

Dit lichtrijke appartement staat garant voor ruimte en opbergmogelijkheden. Met drie slaapkamers en een extra kelderberging, zal het voldoen aan al uw opslagbehoeften.

Bij binnenkomst op de vierde verdieping word je begroet door een ruime inkomhal van 10 vierkante meter met een apart toilet. Verderop vind je de living met een open keuken die samen een royale ruimte van 44 vierkante meter vormen. Aanpalend aan deze ruimten bevindt zich een praktische berging.

De badkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een comfortabele douche, verspreid over 4 vierkante meter. De drie slaapkamers hebben respectievelijk oppervlaktes van 13,5, 13,5 en 7,5 vierkante meter.

Vanuit het appartement heeft u toegang tot een terras waar u kunt genieten van een rustgevend uitzicht op het groen. Voor extra opslagruimte kunt u gebruik maken van de extra berging in de kelder.

Wat de kosten betreft, wordt er een maandelijkse bijdrage van 50 euro voor gemeenschappelijke kosten aangerekend. Het appartement heeft ook een zeer gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) met een waarde van slechts 79 kWh/m².

Kortom, dit appartement in Ieper is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, lichtrijke woning met veel opbergruimte, op een ideale locatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Plumerlaan 89-bus-4B - 8900 Ieper - Dit appartement te huur in Ieper is gelegen in residentie Meidoorn, op wandelafstand van het station / de Grote Markt van Ieper. Het lichtrijke appartement biedt je veel opbergruimte dankzij de 3 slaapkamers en extra kelderberging.

Indeling

Gelijkvloers:
-Garage

Vierde verdieping:
- Ruime inkom (10 m²) met apart toilet
- Living met open keuken (44 m²)
- Aanpalende berging
- Ingerichte badkamer met douche (4 m²)
- 3 slaapkamers (13,5 + 13,5 + 7,5 m²)
- Terras met uitzicht op groen

Kelderverdieping:
-Extra berging

--> €50 gemeenschappelijke kosten / maand
--> Zeer gunstig EPC: 79 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 720
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
91-N8GHC98V8
Makelaar Code
187499
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€720 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com