Home Te Huur Appartement 8900 Ieper
Fiersstraat 4-2A
Kaart

Fiersstraat 4-2A

8900 Ieper Appartement Te Huur
61 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit knusse 1-slaapkamerappartement, ideaal gelegen in de rustige Fiersstraat, op een steenworp afstand van het station van Ieper.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal die leidt naar een apart toilet en een badkamer uitgerust met een douchebad, wastafel en een voorziening voor een wasmachine. De lichtrijke leefruimte vloeit naadloos over in de open, vernieuwde keuken die is uitgerust met moderne keukentoestellen. Een aparte slaapkamer maakt de indeling van dit appartement compleet.

Als extra voordeel beschikt het appartement over HR-beglazing en bevindt het zich op loopafstand van alle voorzieningen. Bovendien zijn de kosten voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen slechts 20 EUR per maand.

Dit appartement is perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gunstig gelegen woning in Ieper.

* * *

Fiersstraat 4-2A - 8900 Ieper - APPARTEMENT MET 1 SLPK GELEGEN VLAKBIJ STATION VAN IEPER In de Fiersstraat, een rustige éénrichtingsstraat vlakbij het station, bevindt zich dit gezellig appartement.

Indeling:
Inkomhall - apart toilet - badkamer met douchebad, lavabo en aansluiting voorzien voor wasmachine - lichtrijke leefruimte met aansluitend de open ingerichte, vernieuwde keuken voorzien van keukentoestellen - aparte slaapkamer

Extra's:
HR-beglazing voorzien - op wandelafstand van alle voorzieningen - 20 EUR syndic/mnd voor onderhoud gemeenschappelijke delen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
ASKW1932IBZ2
Makelaar Code
6773079
EPC Waarde
712 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2599410
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com