Home Verhuurd Appartement 8900 Ieper
Stationsstraat 12-A2A
Kaart

Stationsstraat 12-A2A

8900 Ieper Appartement Verhuurd
228 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit ruime, rustig gelegen appartement (228m²) in het centrum, een ware oase van zon en licht met een loftgevoel. Ondanks de centrale ligging, geniet u van volledige privacy dankzij de ruime binnenplaats. Het appartement beschikt over een royale entree, een zeer ruime woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken met kookeiland. De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, vaatwasser en elektrische kookplaat. Verder telt het appartement 3 slaapkamers, 2 badkamers met elk een inloopdouche en dubbele wastafel, 2 aparte toiletten, een bureauruimte, berging en fietsenberging. Bovendien kunt u genieten op het zuidgerichte terras van 10 m².

* * *

Stationsstraat 12-A2A - 8900 Ieper - RUSTIG GELEGEN APPARTEMENT (228M²) IN HET CENTRUM MET TERRAS RUSTIG GELEGEN APPARTEMENT (228M²) IN HET CENTRUM MET TERRAS

Voor iemand die van zon, licht en ruimte houdt is dit het ideale appartement mét loftgevoel! Het appartement is gelegen in hartje centrum maar toch volledig afgesloten met een ruime binnenplaats. Het beschikt over een ruime inkom, zeer grote living met open ingerichte keuken met kookeiland (koelkast met diepvriesvak, vaatwas, elektrische kookplaat), 3 slaapkamers, 2 badkamers die beiden zijn uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel, 2 x apart toilet, bureauruimte, berging, fietsenberging, zuidgericht terras (10 m²).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
228 m2
Referentie
D8OXKNYA5G5O
Makelaar Code
6769245
EPC Waarde
77 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240327-0003192553-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com