Home Te Huur Appartement 8904 Ieper
Zuidschote-Dorp 26-B-1A
Kaart

Zuidschote-Dorp 26-B-1A

8904 Ieper Appartement Te Huur
122 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit ruime appartement in het hart van Zuidschote, ideaal gelegen op de eerste verdieping. Geniet van de royale, lichte woonruimte die naadloos overloopt in een open en volledig ingerichte keuken. Stap van hieruit rechtstreeks op je eigen terras, de perfecte plek om te ontspannen of te entertainen.

Het appartement biedt drie comfortabele slaapkamers en beschikt daarnaast over een handige berging. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet, alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse routine.

De eigendom wordt gecomplementeerd met een ruime garage aan de achterzijde, ideaal voor opslag of om je voertuig veilig te parkeren. En als extra bonus, geniet je van het gemak en de efficiëntie van centrale verwarming. Dit appartement combineert comfort met gemak op een gewilde locatie. Ontdek vandaag nog je toekomstige thuis in Zuidschote.

* * *

Zuidschote-Dorp 26-B-1A - 8904 Ieper - APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, TERRAS EN GARAGE APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, TERRAS EN GARAGE

Dit ruim appartement is gelegen in het centrum van Zuidschote op de 1ste verdieping. Het appartement beschikt over een ruime lichtrijke leefruimte met open uitgeruste keuken met aansluitend een terras.
Daarnaast zijn er nog 3 slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Achteraan bevindt zich dan nog de ruime garage.

Extra's: centrale verwarming

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
S1W3AFMWCX7O
Makelaar Code
6705661
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220624-0002629262-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com