Kaart

1050 Ixelles Appartement Te Huur
104 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement met 2 slaapkamers en een royale oppervlakte van 100m², volledig gerenoveerd in 2018 en gelegen op de vierde en laatste verdieping van een kleinschalige appartementsgebouw met lift in de wijk Solbosch.

Het hart van het appartement wordt gevormd door een ruime, lichtovergoten woonkamer op het zuiden, compleet met een open haard. De twee rustig gelegen slaapkamers in het binnenblok bieden alle privacy die je nodig hebt. Voor de kookliefhebber is er een uiterst goed uitgeruste keuken ter beschikking. Een badkamer, een apart toilet, een terras met veel privacy, een uitgeruste wasruimte en twee privékelders maken de woning compleet.

De afwerkingsgraad van het appartement is hoogwaardig: denk hierbij aan eiken parket, mortex pleisterwerk, natuurstenen werkbladen, een inloopdouche, massief houten badmeubels en ingebouwde vestiaire.

En dan hebben we het nog niet eens over de ligging gehad. De woning bevindt zich in de wijk Solbosch, dichtbij de tram, het Bois de la Cambre en het Zoniënwoud, verschillende winkels, restaurants en scholen. Dit appartement biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in Brussel.

* * *

Très bel appartement 2 chambres de 100m² - très bon état (rénovation complète en 2018) - 4e et dernier étage dans une petite copropriété avec ascenseur situé quartier du Solbosch.

Grand séjour lumineux orienté Sud et doté d'un feu ouvert (38m²), 2 chambres en intérieur d'ilot, cuisine hyper équipée, 1sdd, 1 WC séparé, terrasse sans vis-à-vis, buanderie équipée et 2 caves privatives. Finitions de qualité: parquet chêne, enduit mortex, plan de travail en pierre naturelle, douche italienne, meuble sdd en bois massif, vestiaire intégré...

Quartier du Solbosch à proximité du tram, du Bois de la Cambre et de la Forêt de Soignes, de commerces, de restaurants et d’écoles.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.846
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
SGN6KS2YNTZE
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Mar 2024
€415.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com