Home Te Huur Appartement 1090 Jette
Rue Henri Werrie 14
Kaart

Rue Henri Werrie 14

1090 Jette Appartement Te Huur
84 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit hedendaagse, volledig ingerichte appartement met twee slaapkamers gelegen in de afgesloten privéwijk van Henri Werriestraat, Jette. Deze exclusieve woonst biedt je niet enkel een prachtige woonervaring, maar ook toegang tot luxe faciliteiten zoals een zwembad en een fitnessruimte.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichtovergoten woonkamer, die naadloos overvloeit naar een prachtig terras. De open Amerikaanse keuken is praktisch en stijlvol, ideaal voor wie houdt van gezellige kookmomenten. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, wat garant staat voor privacy en comfort. Daarnaast geniet je van nog een extra terras, een apart toilet en een handige wasruimte.

Dit appartement is met een EPC-waarde van F energie-efficiënt en wordt verhuurd voor €1250 per maand. Daarbij komt een extra kost van €200 voor verwarming, water en gemeenschappelijke bepalingen. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, dus grijp snel je kans om van deze unieke woonervaring te genieten in Jette.

* * *

Rue Henri Werrie 14 - 1090 Jette - JETTE (ref.: 9711) Henri Werriestraat, in een gesloten privé wijk met zwembad en fitness!!! Modern en gemeubeld appartement van twee slaapkamers met terrassen, deze bestaat uit een lichtgevende woonkamer die toegang geeft tot een prachtig terras, Amerikaanse keuken, twee slaapkamers, elk met zijn badkamer, alsmede een terras, aparte wc, wasruimte. EPC: F. Onmiddellijk vrij. HUUR: 1250euro en 200 euro kosten voor verwarming, water en gemeenschappelijke bepalingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
G9CM9OKO9CBI
Makelaar Code
352-9185
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€1.250 / C21 Miroir
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com