Home Te Huur Appartement 1090 Jette
Rue Léopold 1er-480
Kaart

Rue Léopold 1er-480

1090 Jette Appartement Te Huur
200 m² wonen
5 slaapkamers

Kom thuis in dit prachtige en zeer lichte appartement aan de Rue Léopold 1er in Jette. Het is slechts een steenworp afstand gelegen van Place du Miroir, met een uitstekende verbinding tot het openbaar vervoer. Deze luxueuze residentie van 200m² ontvangt u met een ruime entree en nachthal, die u leidt naar een volledig uitgeruste keuken en drie prachtige slaapkamers van 16, 11 en 13m². Een van deze kamers heeft zelfs een terras en een ingebouwde dressing.

Dit appartement beschikt ook over een grote woonkamer van 65m² en een royale eetkamer van 63m², beide met een elegante parketvloer. Een tweede nachthal bevindt zich een slaapkamer van 17m², compleet met een massief houten dressing, naast een slaapkamer van 10m². U vindt er ook een stijlvolle doucheruimte met Italiaanse douche en hangend toilet, een functionele wasruimte en voldoende opbergruimte.

Bovendien wordt een extra parkeerplaats aangeboden, plus een kelder voor uw fietsen of apparatuur. Alle gemeenschapsvoorzieningen zijn binnen handbereik: de Brugman en UZ-ziekenhuizen, poliklinieken, gerenommeerde scholen, sportclubs, en niet te vergeten een prestigieuze muziekacademie.

Dit elegante huis in Jette staat klaar om u te verwelkomen en biedt u de luxueuze, comfortabele levensstijl die u zoekt. Ontdek deze gemakkelijk bereikbare oase in het hart van Brussel. Mis deze ongeëvenaarde kans niet en neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Century 21 Miroir op het nummer 02/424.21.21.

* * *

Rue Léopold 1er-480 - 1090 Jette - JETTE (ref.: 9716) Gelegen in de rue Léopold 1er, op een steenworp afstand van Place du Miroir, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Wij bieden u een prachtig, zeer licht appartement van 200m² bestaande uit: een ruime entree en nachthal die toegang geeft tot een volledig uitgeruste keuken, 3 zeer mooie slaapkamers van 16, 11 en 13m², waarvan een met terras en ingebouwde dressing, een ruime badkamer, een bijkeuken met bergkast en een apart toilet. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer van 65m2 en een grote eetkamer van 63m² met parketvloer. Een tweede nachthal leidt naar een slaapkamer van 17m² met een zeer grote massief houten dressing, een slaapkamer van 10m², een doucheruimte met Italiaanse douche en hangend toilet, een bijkeuken met opbergruimte en een ruimte voor machines. Extra parkeerplaats beschikbaar, evenals een kelder voor uw fietsen of apparatuur! De flat ligt op wandelafstand van tal van openbare diensten: Brugman- en UZ-ziekenhuizen, poliklinieken, gerenommeerde scholen, sportclubs, een gerenommeerde muziekacademie, enz. Dit is een niet te missen kans! Info & bezichtigingen Century 21 Miroir 02/424.21.21

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
ALTO4AUK5KYX
Makelaar Code
352-9200
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€1.900 / C21 Miroir
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com