Home Te Huur Appartement 1090 Jette
Avenue Henri Liebrecht - Henri Liebrechtlaan 31
Kaart

Avenue Henri Liebrecht - Henri Liebrechtlaan 31

1090 Jette Appartement Te Huur
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit prachtige appartement op de eerste verdieping, bereikbaar met lift. Voor het plannen van een bezoek, ga naar www.immo-wemmel.be.

Dit ruime appartement straalt charme uit met zijn mooie parketvloeren. Het beschikt over twee royale slaapkamers en een schitterende woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen. De gesloten keuken, volledig uitgerust, is ideaal voor het bereiden van smakelijke gerechten. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en aparte douche, wat zorgt voor een hoog comfortniveau. Extra's zoals een kelder en garage maken dit appartement nog aantrekkelijker.

Het appartement werd in 2013 volledig gerenoveerd en is vanaf 1 juni 2024 klaar om bewoond te worden. Hier vindt u modern comfort in een prettige leefomgeving. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro. Er zijn individuele meters voor elektriciteit, gas en water.

* * *

Avenue Henri Liebrecht - Henri Liebrechtlaan 31 - 1090 Jette - Prachtig appartement op het eerste verdiep met lift beschibaar Bezoekaanvragen: uitsluitend online via www.immo-wemmel.be

Dit ruime appartement biedt overal mooie parketvloeren, twee ruime slaapkamers en een prachtige living om van te genieten. De ingerichte gesloten keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en afzonderlijke douche voor optimaal comfort.
Extra's zoals een kelder en garage maken dit aanbod compleet. Volledig gerenoveerd in 2013, dit appartement is op 01 juni 2024 klaar om in te trekken en biedt modern comfort in een aangename omgeving. EPC: D-
Maandelijkse gemeenschappelijke kosten: 60 €. Individuele tellers voor verbruik elektriciteit, gas en water.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Referentie
0FGLS9AQUNPP
Makelaar Code
522
EPC Waarde
205 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240409-0000675646-01-3
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com