Home Te Huur Appartement 9120 Kallo
Hoog-Kallostraat 62-101
Kaart

Hoog-Kallostraat 62-101

9120 Kallo Appartement Te Huur
86 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ben je op zoek naar een energiezuinig appartement met twee slaapkamers in Kallo? Dan kan dit appartement in Residentie "Rietvelden", centraal gelegen in Kallo, precies zijn wat je nodig hebt! Dit appartement heeft een grootte van 86 vierkante meter en beschikt over een terras van 9,5 vierkante meter waar je kunt genieten van het uitzicht op groen.

Zodra je binnenkomt, wordt je begroet door een inkomhal die ook dient als nachthal, compleet met een apart toilet. Je vindt er ook twee comfortabele slaapkamers, een badkamer voorzien van een douche in het ligbad en een dubbel badkamermeubel, en een berging met wasmachineaansluiting. De lichte en ruime woonkamer leidt naar de open keuken die is uitgerust met een kookvuur, dampkap, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en spoelbak, met directe toegang tot het terras.

Met voordelen zoals een energiezuinige constructie inclusief vloerverwarming, led-verlichting in alle kamers en een grote gemeenschappelijke parktuin, biedt dit appartement een fantastische levensstijl. De rustige locatie in de buurt van het centrum van Kallo en de belangrijke invalswegen naar Beveren, E34, de haven en Antwerpen is ook een groot pluspunt. Het appartement beschikt tevens over een ondergrondse autostaanplaats die bij de huurprijs is inbegrepen.

Het appartement wordt beschikbaar vanaf 1 juni 2024, met een provisie voor de gemeenschappelijke kosten van €75. Wil je meer te weten komen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen via verhuur@homevast.be of telefonisch op 03 376 20 20.

* * *

Hoog-Kallostraat 62-101 - 9120 Kallo - Opzoek naar een BEN-appartement met 2 slaapkamers te Kallo? Dan is dit wellicht iets voor u!

Het appartement is gelegen in Residentie "Rietvelden" in het centrum van Kallo.

Het appartement heeft een oppervlakte van 86 m² met terras van 9,5 m² met groenzicht. De indeling is als volgt: een inkomhal/nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met een douche in het ligbad en een dubbel badkamermeubel, een berging (met voorziening voor wasmachine), een living met veel lichtinval en een open keuken (voorzien van kookvuur, dampkap, oven, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en spoelbak) met aansluitend het terras.

Voornaamste troeven: zéér energiezuinig appartement met vloerverwarming, grote gemeenschappelijke parktuin, energiezuinige LED-verlichtingen in alle kamers, rustige locatie vlakbij het centrum van Kallo en invalswegen Beveren/E34/haven en Antwerpen.

Er is een ondergrondse autostaanplaats aanwezig, inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024.

De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt €75.

Benieuwd naar dit appartement? Contacteer ons voor meer informatie en/of een plaatsbezoek via verhuur@homevast.be of tel. via 03 376 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
U8G820-GMF84
Makelaar Code
5921306
EPC Waarde
44.38 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
46003-G-2014/698/EP16263/A001/D01/SD005
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com