Home Te Huur Appartement 3640 Kinrooi
Venlosesteenweg 67-4
Kaart

Venlosesteenweg 67-4

3640 Kinrooi Appartement Te Huur
62 m² wonen
1 slaapkamers

Dit charmante gelijkvloerse appartement, gelegen in het kloppende hart van Ophoven, biedt de perfecte mix van comfort en gemak. De uitzonderlijke ligging achteraan het hoofdgebouw zorgt voor een rustige woonplek midden in de levendigheid van het centrum. Uitgerust met onder meer dubbele beglazing en aardgas centrale verwarming, is dit appartement helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoners.

Als je binnenwandelt, word je meteen verwelkomd door de gezellige leefruimte. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte extra charme geeft. Geflankeerd door een open keuken, is deze leefruimte dé plek om te ontspannen na een lange werkdag. Verder beschikt het appartement over een comfortabele slaapkamer en een badkamer uitgerust met een douche.

De ligging van dit appartement kan niet beter: recht in het centrum van Ophoven, met winkels en horeca op wandelafstand. Daarnaast ben je in een oogwenk in Maaseik of Bree dankzij vlotte autoritten. Voor wie graag de grens oversteekt, bevindt de Nederlandse grens zich ook binnen handbereik.

Bovendien blijven de kosten beperkt. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen €20, terwijl het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving slechts €250 incl. BTW bedraagt.

Kortom, dit appartement in Ophoven biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos leven. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Vraag 1: Waar bevindt het appartement zich in het gebouw?
Antwoord: Het appartement bevindt zich achteraan het hoofdgebouw.

Vraag 2: Wat voor soort verwarming is er in het appartement en welke brandstof gebruikt het?
Antwoord: Dit appartement is uitgerust met centrale verwarming op aardgas met radiatoren.

Vraag 3: Hoeveel bedragen de gemeenschappelijke lasten en het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving?
Antwoord: De gemeenschappelijke lasten bedragen 20 euro per maand, en het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro inclusief BTW.

Vraag 4: Over welke faciliteiten beschikt het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft een leefruimte met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en een berging/CV-ruimte.

Vraag 5: Wat is de bereikbaarheid van winkels en nabijgelegen steden vanaf deze locatie?
Antwoord: Winkels en horeca bevinden zich op wandelafstand. Steden zoals Maaseik en Bree zijn bereikbaar mits een korte autorit, en de Nederlandse grens bevindt zich binnen handbereik.

* * *

Venlosesteenweg 67-4 - 3640 Kinrooi - In het hart van Ophoven vind je dit gelijkvloerse appartement met 1 slaapkamer. Het appartement, dat zich achteraan het hoofdgebouw bevindt, is uitgerust met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas met radiatoren. Daarnaast beschik je over een gezellige leefruimte met veel lichtinval en open keuken, een comfortabele slaapkamer en een badkamer met douche. Dankzij de ligging pal in het centrum van Ophoven bevinden winkels en horeca zich op wandelafstand. Daarnaast zijn steden zoals Maaseik en Bree bereikbaar mits een korte autorit en ook de Nederlandse grens bevindt zich hier binnen handbereik. De gemeenschappelijke lasten bedragen 20 euro per maand. Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW. INDELING: Gelijkvloers: hal (± 3,7 m²), leefruimte met open keuken (± 33 m²), badkamer (± 5,6 m²), berging/CV-ruimte (± 4,1 m²) en slaapkamer (± 15,3 m²).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
62 m2
Referentie
9WXP9WUAEVQH
Makelaar Code
5716892
EPC Waarde
1307 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230113-0002779818-RES-1
Prijs Geschiedenis
14 Jan 2024
€650 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com