Home Te Huur Appartement 3640 Kinrooi
Venlosesteenweg 96-1
Kaart

Venlosesteenweg 96-1

3640 Kinrooi Appartement Te Huur
95 m² wonen
1 slaapkamers

Gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie aan de Venlosesteenweg, in het hart van het dorp Ophoven, vind je dit charmante appartement met één slaapkamer. Dit prachtig onderhouden en kwalitatief ingerichte pand is recentelijk (deels) gerenoveerd en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw, een sfeervol terras en een persoonlijke entree maken deze plek extra speciaal.

Binnenin het appartement wordt je begroet door een volledig uitgeruste keuken die naadloos overgaat in de gezellige woonkamer. Met pvc-ramen met dubbele beglazing en aardgas verwarming via radiatoren, is dit thuis zeer energiezuinig. Er is ook een privé berging in de kelder beschikbaar voor extra opslag.

De regio Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi, staat bekend om zijn gezelligheid. Het heeft uitstekende vervoersverbindingen naar Maaseik, Bree en Nederland. Ook ben je omgeven door natuur en toeristische bezienswaardigheden zoals de jachthaven, de Maasplassen en het Bastion. Daarnaast zijn dagelijkse voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca op loopafstand.

Het appartement heeft zelfs twee veelzijdige ruimtes met ingebouwde kasten, een ruime badkamer, een wasruimte en een voorraadruimte. Daarnaast is er ook een extra ruimte beschikbaar die naar wens kan worden ingericht. De kosten voor de plaatsbeschrijving bedragen € 250,- (incl. btw).

Met zijn perfecte mix van locatie, comfort en kwaliteit, is dit appartement aan de Venlosesteenweg in Ophoven een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.

* * *

Venlosesteenweg 96-1 - 3640 Kinrooi - Op een vlot bereikbare locatie aan de Venlosesteenweg in de dorpskern van Ophoven gelegen appartement met 1 slaapkamer. Dit mooi onderhouden en kwalitatief ingerichte appartement is recent (gedeeltelijk) gerenoveerd en beschikt over een eigen parkeerplaats aan achterzijde van het gebouw, gezellig terras en een eigen inkom. De keuken is van alle gemakken voorzien en staat in verbinding met de gezellige woonkamer. Het appartement is voorzien van pvc ramen met dubbele beglazing en verwarming op aardgas d.m.v. radiatoren. Ook is er een eigen berging in de kelder beschikbaar.
Ophoven is een gezellige deelgemeente van de grensgemeente Kinrooi. Van hieruit beschik je over een vlotte verbinding naar Maaseik, Bree en Nederland. Daarnaast zijn er in de buurt ook mogelijkheden op vlak van natuur en toerisme zoals de jachthaven, de Maasplassen, het Bastion en ga zo maar door. Dagdagelijkse voorzieningen zoals een school, winkels en horeca bevinden zich tenslotte binnen handbereik.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedragen € 250,- (incl. btw). INDELING Toegang tot het appartement via het houten terras (±9 m²) naar de keuken (± 15,7 m²) met tegelvloer en voorzien van onder- en bovenkasten, vaatwasser, enkele spoelbak, microgolfoven, keramische kookplaat en koelkast en bovendien een automatische rolluik voor de toegang en een manuele rolluik voor het keukenraam; woonkamer (±20,7 m²) met laminaat en voorzien van op maat gemaakt bureau en een glazen deur naar de hal (± 4,8 m²) met tegelvloer; voorraadruimte (± 2,9 m²) met tegelvloer en voorzien van wandtegels; toilet (± 1,2 m²) met tegelvloer en voorzien van wandtegels; wasruimte (± 3,8 m²) met tegelvloer en voorzien van inbouwkast; 2 polyvalente ruimtes (± 10 m² en ± 9,5 m²) met laminaat en voorzien van inbouwkasten; badkamer (± 5,6 m²) met tegelvloer en wandtegels en voorzien van onderkasten, kolomkast, dubbele spoelbak, spiegel en douche; vrij in te delen ruimte (± 8,8 m²) met laminaat en slaapkamer (± 12,4 m²) met laminaat. Het is ook mogelijk het appartement door de gemeenschappelijke inkomhal te betreden via de wasruimte. Tot slot is er een eigen berging beschikbaar in de kelder van ± 4,5 m², voorzien van betonvloer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
FKVL9DY4HWN2
Makelaar Code
5743347
EPC Waarde
215 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
202110923-0002467962-RES-1
Prijs Geschiedenis
22 Jan 2024
€800 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com