Home Te Huur Appartement 3640 Kinrooi
Weertersteenweg 133
Kaart

Weertersteenweg 133

3640 Kinrooi Appartement Te Huur
123 m² wonen
2 slaapkamers

Dit sfeervolle, gerenoveerde appartement op de begane grond bevindt zich op loopafstand van het centrum van Kinrooi. Met twee slaapkamers biedt dit appartement met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter genoeg ruimte voor comfortabel wonen. De woning is uitgerust met centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing in de houten ramen, wat zorgt voor een gunstig EPC-label B. Het zuidelijk gelegen terras biedt bovendien veel licht en ruimte voor ontspanning. Aan de achterzijde van het gebouw is er de beschikking over een eigen parkeerplaats. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in dit appartement.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, twee slaapkamers, een badkamer, toilet, woonkamer, keuken, berging en een extra inkomhal aan de achterzijde die toegang geeft tot het terras.

De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 30 euro. Daarnaast wordt er een bijdrage van 250 euro inclusief BTW gevraagd voor de kosten van de plaatsbeschrijving.

Geniet van het gemak van wonen nabij het centrum van Kinrooi in dit prachtige gelijkvloerse appartement.

* * *

Weertersteenweg 133 - 3640 Kinrooi - Op wandelafstand van het centrum van Kinrooi bevindt zich dit gelijkvloers gelegen appartement met 2 slaapkamers. Het gerenoveerde appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas en houten ramen met dubbele beglazing wat resulteert in een gunstig EPC-label B. Dit gezellig ingerichte appartement biedt met 120 m² woonoppervlak meer dan genoeg ruimte. Daarnaast beschik je hier over een groot, zuidelijk gericht terras en over een autostaanplaats aan achterzijde van het gebouw.
De gemeenschappelijke kosten bedragen 30 euro per maand. Het aandeel in de kosten voor de plaatsbeschrijving bedragen € 250 incl. BTW. Dit appartement is niet geschikt voor het houden van huisdieren.

INDELING
Gelijkvloers: inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, woonkamer, keuken, berging, inkomhal achter/sas en terras.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
OVS9MIGSB2AH
Makelaar Code
5866529
EPC Waarde
147 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240227-0003157858-RES-1
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€750 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com