Kaart

Veldstraat 54

9910 Knesselare Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek dit lichtrijke nieuwbouw appartement dat beschikt over een ruim, zonnig terras. Het appartement heeft een inkomhal met vestiairekast, een apart toilet, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, een badkamer, een woonkamer die aansluit op het grote terras en een prachtige open keuken. Daarnaast is er ook een berging/wasplaats en nog een tweede terras.

Het totale oppervlakte van het appartement bedraagt 96,74 m². Voor de energievoorziening zijn er zonnepanelen en een warmtepomp geïnstalleerd, wat resulteert in een EPC A-label. Bij het appartement hoort een ondergrondse garagebox van 23 m², uitgerust met een automatische poort, elektriciteit en een laadstation. Bovendien is er ook een bovengrondse autostaanplaats van 15m².

De huurprijs van het appartement bedraagt 960 euro, plus 87 euro aan algemene kosten per maand. Voor de garage en de autostaanplaats wordt een extra bedrag van 145 euro gevraagd. Het appartement zal beschikbaar zijn vanaf 1 mei 2024.

* * *

Veldstraat 54 - 9910 Knesselare - LICHTRIJK NIEUWBOUW appartement met GROOT ZONNIG terras Indeling: Inkom met vestiairekast, apart toilet, 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, badkamer, woonkamer met aansluitend een GROOT terras, ingerichte mooie open keuken. Berging/wasplaats. 2 terrassen. ALGEMENE INFORMATIE: Totale oppervlakte appartement: 96,74 m² Zonnepanelen + warmtepomp EPC A-label Ondergrondse garagebox (23 m²) met automatische poort, elektriciteit en laadstation. Bovengrondse autostaanplaats (15m²). Huurprijs appartement: 960 EUR + 87 EUR Algemene kost/maand Huurprijs Garage + autostaanplaats: 145 EURO Beschikbaar vanaf 1/06/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 960
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
ICB5WMPUJ9GB
Makelaar Code
2061/PERSPECTIEF@KNESSELARE
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€960 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com