Home Te Huur Appartement 8301 Knokke-Heist
Zeedijk-Heist 190-61
Kaart

Zeedijk-Heist 190-61

8301 Knokke-Heist Appartement Te Huur
79 m² wonen
2 slaapkamers

Neem contact op met Simon voor dit betoverende appartement, via telefoonnummer 0498123708 of stuur een e-mail naar simon@vicusvastgoed.be. Je kunt een bezoekmoment aanvragen via onze website: bezoek de pagina van het betreffende pand op https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur en klik op 'bezoek aanvragen'. Vul je huurprofiel in en we nemen snel contact met je op.

Met een uitstekende EPC-score van 106 (categorie B), belooft dit prachtige appartement efficiëntie én stijl. Het is gelegen aan de zeedijk op een toplocatie die luxe en comfort uitademt.

Betreed dit verblijf op de zesde verdieping en word verwelkomd door een licht gevulde leefruimte. De open keuken, uitgerust met alle essentiële toestellen, vormt de perfecte mix van functionaliteit en design. Geniet van de hoogwaardige afwerking en het adembenemende uitzicht op zee!

Het appartement beschikt over een lange gang met robuuste blokdeuren die leiden naar een toilet, een badkamer met inloopdouche en ruimte voor een ingebouwde wasmachine. De woning beschikt ook over drie slaapkamers, waarvan één momenteel functioneert als bureauruimte.

Bovendien is er beneden ook nog een private kelderberging beschikbaar. Dit appartement aan de zeedijk biedt alles wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde woonervaring.

* * *

Zeedijk-Heist 190-61 - 8301 Knokke-Heist - Contacteer Simon op het nummer 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

EPC (106) B!

Welkom bij dit prachtige appartement, gelegen aan de zeedijk op een toplocatie die garant staat voor luxe en comfort.

Op de zesde verdieping wordt u verwelkomd in een lichtrijke leefruimte met een open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen. Geniet een hoogwaardige afwerking en een prachtig zicht op zee!

Er is een lange gang met blokdeuren die telkens toegang geven tot een toilet, badkamer met inloopdouche en plaats voor een ingemaakte WM. Verder zijn er drie slaapkamers waarvan één bureau kamer.

Benden is er ook een private kelderberging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
BMI6O4UE8285
Makelaar Code
8137519
EPC Waarde
106 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240214-0003139520-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€1.200 / Vicus Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com