Kaart

8300 Knokke Appartement Te Huur
114 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit ruime, lichtovergoten en stijlvol ingerichte appartement met twee slaapkamers in het rustige hart van Knokke. Dit appartement heeft alles te bieden: een centrale locatie dichtbij winkels en de Zeedijk, veel natuurlijk licht, twee terrassen en een garagebox in hetzelfde gebouw.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een grote hal met garderobe en gastentoilet. Er is een aparte opbergruimte met wasmachineaansluiting en een nieuwe condensatieketel. De woonkamer is zeer ruim en heeft een zit- en eethoek die toegang geeft tot het terras op het zuidwesten. Dankzij de grote ramen en de ligging van het appartement, geniet je hier de hele dag van natuurlijk licht. De halfopen keuken is van alle gemakken voorzien. Beide slaapkamers, één met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed, geven toegang tot het terras aan de achterkant waar je kunt genieten van de ochtendzon. Daarnaast is er een aparte badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet, en een aparte doucheruimte met wastafel en douche.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling. De garagebox op de begane grond is gemakkelijk bereikbaar en kan gehuurd worden voor €175 extra per maand. Het appartement en de garagebox worden samen verhuurd.

De kosten voor gemeenschappelijke voorzieningen bedragen €90 per maand en voor privé waterverbruik €50 per maand.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 050 66 20 20!

* * *

Lichtrijk, ruim en smaakvol gemeubeld appartement met twee slaapkamers. Het appartement bevindt zich in een kalme straat in het centrum van Knokke. Het appartement biedt tal van troeven: ligging nabij alle commerciële voorzieningen en de Zeedijk, veel natuurlijk lichtinval, ruim appartement, 2 terrassen en een garagebox in de residentie.

Indeling: Grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine en nieuwe condensatieketel. Zeer ruime woonkamer met zit -en eethoek die toegang biedt toch het zuidwest gericht terras. Dankzij de grote raampartijen en de oriëntatie van het appartement geniet dit appartement van natuurlijke lichtinval doorheen de dag. Halfopen keuken voorzien van alle comfort. Slaapkamer 1 is voorzien van 2 aparte bedden, slaapkamer 2 van een dubbel bed. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras aan de achterzijde waar u kunt genieten van de ochtendzon. Aparte badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Aparte douchekamer met wastafel en douchecel.

In de residentie is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Er is een garagebox in de residentie op het gelijkvloers die makkelijk bereikbaar is aan een meerprijs van €175 per maand. Het appartement en de garagebox worden samen verhuurd.

Provisie gemeenschappelijke onkosten: €90/maand. Provisie privatief waterverbruik: €50/maand. 

Contacteer ons voor meer informatie via 050 66 20 20! 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1999
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
-LAP1NUIVJH0
Makelaar Code
5939304
EPC Waarde
79 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
2543904
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.250 / Immo Fevery
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com