Home Verhuurd Appartement 8670 Koksijde
Koninklijke Baan 252-bus-004
Kaart

Koninklijke Baan 252-bus-004

8670 Koksijde Appartement Verhuurd
70 m² wonen
1 slaapkamers
€775

Op zoek naar een ruim en licht appartement in Koksijde, dan is dit de perfecte optie voor jou! Dit prachtige appartement met een oppervlakte van 68 vierkante meter is gelegen nabij het centrum, dichtbij het openbaar vervoer en winkels. Het heeft een slaapkamer, een breed terras van 20 vierkante meter en optioneel een garage. Daarnaast wordt er ook een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging aangeboden.

Bij het betreden van het gelijkvloerse appartement kom je in een inkomhal met een gastentoilet. De ruime en lichtovergoten leefruimte straalt gezelligheid uit en is uitgerust met een zithoek van 16 vierkante meter en een moderne keuken van 15 vierkante meter. De keuken heeft een dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. Een berging, toegankelijk vanuit de keuken met aansluiting voor een wasmachine, biedt extra opslagruimte.

Het terras, toegankelijk via het salon, is ideaal voor warme zomerdagen. Daarnaast beschikt de slaapkamer over 17 vierkante meter woonruimte en een aangesloten badkamer met douche en wasmeubel.

Dit instapklare en perfect onderhouden appartement, volledig voorzien van parket, biedt een prachtig uitzicht op de duinen van Koksijde. De gemeenschappelijke kosten bedragen €65 per maand. Indien je een garage wenst, bedraagt de huurprijs €75 per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024.

Als dit jouw droomappartement lijkt te zijn, bezoek dan www.dewaele.com, kies het pand dat je wenst te huren en klik op de rode knop 'vraag je bezoek aan'. Vul kort je profiel in en we nemen snel contact met je op voor een bezoek. Let op, telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Koninklijke Baan 252-bus-004 - 8670 Koksijde - Uiterst ruim en lichtrijk appartement (68m²) te huur in Koksijde met één slaapkamer, terras (20m²), (optioneel) garage, kelderberging en gemeenschappelijke fietsenberging! Gelegen nabij het centrum, openbaar vervoer en winkels.

INDELING:
> Gelijkvloers:
- Inkomhal met gastentoilet;
- Ruime, lichtrijke leefruimte met gezellige zithoek (16 m²) en moderne keuken (15 m²) voorzien van dubbele spoelbak, vaatwas en koelkast;
- Berging toegankelijk vanuit de keuken (met aansluiting wasmachine);
- Terras (20 m²) toegankelijk via het salon;
- Slaapkamer 1 (17 m²) met aansluitende badkamer met douche en wasmeubel.

TROEVEN:
- Instapklaar en perfect onderhouden;
- Volledig voorzien van parket;
- Kelderberging inclusief;
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Prachtig zicht op de duinen.

Gemeenschappelijke kosten: €65/maand
Garage (optioneel): + €75/maand
Vrij vanaf: 01/06/2024


Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Koksijde? Ga naar de website www.dewaele.com, klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
6F-H0MD1EC8V
Makelaar Code
188867
EPC Waarde
6512187 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€775 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com