Kaart

1020 Laken Appartement Verhuurd
105 m² wonen
2 slaapkamers
€1.200

Op zoek naar een ruim en licht appartement nabij het Koninklijk Paleis van Laken en zijn groene parken? Wij hebben precies wat je zoekt: een prachtig appartement van 105m² met twee slaapkamers. Dit appartement is ideaal gesitueerd in de buurt van winkels en openbaar vervoer, waaronder metrostation Stuyvenbergh.

Binnenin tref je een royale woonkamer aan van 35m² en twee comfortabele slaapkamers van respectievelijk 17m² en 14m². Het appartement beschikt eveneens over een badkamer, een aparte keuken met balkon waar je heerlijk kunt ontbijten, een los toilet en een wasruimte waarbij er nog ruimte is voor een grote koelkast.

Om alles netjes op te bergen, kun je gebruikmaken van een kelder en er is tevens opslagruimte voor je fietsen. Een van de grote voordelen van dit appartement is de individuele verwarming via condensatie, wat zorgt voor een aangename warmte in huis. En de ligging? Die is perfect, direct naast openbaar vervoer (metro, bus en tram) en dichtbij de Ring van Brussel. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten verbonden aan het gebouw. De kosten bedragen slechts € 40 voor privé koud water. Kortom, een niet te missen kans als je op zoek bent naar een comfortabel appartement in Brussel!

* * *

Gelegen in de buurt van het Koninklijk Paleis van Laken en zijn parken. Wij bieden u een ruim en licht appartement van 105m² met twee slaapkamers. Ideaal gelegen nabij winkels en openbaar vervoer. (Metro Stuyvenbergh)

Het bestaat uit: een woonkamer van 35m², 2 slaapkamers (17m² en 14m²), een badkamer, een aparte keuken met balkon, een apart toilet en een wasruimte met de mogelijkheid om een grote koelkast toe te voegen.

In de kelder kunt u gebruikmaken van een kelder en opslagruimte voor fietsen.

Belangrijke punten:

De verwarming is individueel (condensatie).
Openbaar vervoer in de buurt. (Metro, bus en tram)
Een gebouw zonder gemeenschappelijke kosten.
Dicht bij de Ring van Brussel.
Kosten: € 40 voor privé koud water.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
135FC2QYJ5RE
Makelaar Code
187427
EPC Waarde
2510 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.200 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com