Home Verhuurd Appartement 8930 Lauwe
Leiestraat 8-0203
Kaart

Leiestraat 8-0203

8930 Lauwe Appartement Verhuurd
60 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Wonen in het hart van Lauwe wordt werkelijkheid met dit prachtig gerenoveerd appartement in de residentie "Den Beer". Gelegen op de tweede verdieping biedt dit appartement een breed uitzicht en is omgeven door de levendige sfeer van het centrum.

Bij binnenkomst leidt de centrale hal je naar een stijlvolle leefruimte, perfect verbonden met een open kitchenette. Deze keuken is uitgerust met alle essentiële apparatuur: een gasfornuis, koelkast en oven. Leefruimte en keuken vloeien naadloos in elkaar over voor een modern, open wonen.

Het appartement heeft een grote slaapkamer en een kleinere kamer, die beide makkelijk toegankelijk zijn vanuit de inkomhal. De badkamer is gerieflijk ingericht met een inloopdouche, wasmachineaansluiting en stijlvol lavabomeubel. Bovendien is er ook een apart gastentoilet.

Voor de zonliefhebbers is er aan beide zijden van het appartement een terras. Aan de voorkant kun je genieten van een elektrisch zonnescherm en extra zonnewering aan het raam, terwijl aan de achterkant een privéterras wacht.

Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een privéberging, wat extra opslagruimte biedt. Het appartement is uitgerust met centrale verwarming op gas en overal dubbele beglazing. Een veilige keuze, want de elektriciteit is blanco gekeurd!

Met zijn zeer centrale ligging in Lauwe, ligt dit appartement op steenworp afstand van openbaar vervoer, scholen en winkels. Een ideale woonsituatie voor wie wil genieten van de lokale levendigheid.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leiestraat 8-0203 - 8930 Lauwe - Gerenoveerd appartement in het centrum van Lauwe! Zeer centraal gelegen, met breed uitzicht...

Dit recent gerenoveerd appartement is gelegen op de tweede verdieping. Via de inkomhal komen we in de prachtige leefruimte met open keuken. Deze kitchenette is voorzien van een gasfornuis, ijskast en oven. Vanuit de centrale inkomhal zijn zowel de grote slaapkamer, de kleine kamer, de badkamer met inloopdouche, aansluiting wasmachine en lavabomeubel, alsook het gastentoilet bereikbaar. Het appartement beschikt verder nog over een terras aan zowel de voorzijde met elektrische zonneluifel en extra zonnewering aan het raam, als aan de achterzijde van het gebouw.
Ideaal voor de zonneklopper!

Op het gelijkvloers is er nog een privé-berging aanwezig.

CV op gas.
Overal nieuwe dubbele beglazing.
De elektriciteit is blanco gekeurd!

Dit appartement bevindt zich in residentie "Den Beer", nabij het bruisende centrum van Lauwe. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn dan ook vlakbij terug te vinden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 790
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
WECXSCWT64FH
Makelaar Code
TH2028
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240212-0003140558-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com